Sociální sítě
Nahoru

Ples jako Brno má téměř vyprodáno, zbývá jen pár vstupenek

Luxusní Ples jako Brno hlásí téměř vyprodáno. Aktuálně zbývají poslední místa. Návrat plesového krále se odehraje už 28. ledna 2023 v brněnské Fait Gallery. Hosté si vychutnají luxusní delikatesy od Valoria Restaurant, která plesové menu připravuje od prvního ročníku. A program? Ten bude na 10. ročníku Plesu jako Brno velkolepý.

Ples jako Brno hlásí poslední volné vstupenky na svůj 10. ročník, který vypukne 28. ledna 2023. A je se na co těšit. Večer rozproudí nestárnoucí skupina Olympic , která slaví neuvěřitelných 60 let na hudební scéně.

Do Brna poprvé dorazí čtveřice londýnských sopranistek, které svět zná pod názvem IDA Girls London. Hudební hvězdy vystupovaly například pro prince Edwarda na hradě Windsor.

Večer oživí také český zpěvák Michal Hrůza. Tím však hudební program nekončí. Organizátoři chystají i další hudební překvapení. A i přesto, že není program kompletně odtajněn, vstupenky rychle zmizely. Aktuálně zbývá už jen pár jednotek míst.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.