Sociální sítě
Nahoru

Nákupy dárků jsou za vámi a jeden chybí? Máme řešení…

Zapomněli jste na dárek pro některého ze svých blízkých? A vlastní iPhone? Tak to máme jednoduché řešení, které nadchne prémiovým dojmem. Kvalitní kryt na telefon se přece hodí každému. Obzvlášť, když ho snadno můžete prohlásit za módní doplněk a to dánské značky NJORD by ELEMENTS jednoznačně splňují.

Kryty z lososí kůže, textilní varianty, velurové kryty i modely pyšnící se prémiovou kůži nabízí výrobce pro celou řadu chytrých telefonů iPhone 14. Pro starší modely a sluchátka AirPods má pak v portfoliu všechny varianty lososí kůže. Odolnost vůči pádu ze 2 m splňující armádní standard 810H nabízí všechny. Kromě jedinečného designu, který těží z unikátní kresby lososí kůže, a elegantních barevných tónů dalších variant tak obdarovaný získá i špičkovou úroveň ochrany.

Velmi dobře působí i hodinkové řemínky s lososí kůží na povrchu, kvalitním gumovým jádrem a jemnou kůží příjemnou na dotyk na vnitřní straně. Ty, obzvláště po odhalení Apple Watch Ultra, které jistě ti nejnáročnější najdou pod stromečkem, potěší dvojnásob. Ostatně není nad to, sladit telefon, sluchátka a hodinky do jediné stylové barvy.

Milovníky přírody navíc určitě potěší, že lososí kůže, která je pro výrobu využita, pochází z průmyslového chovu ryb, kde se jedná o zbytkovou surovinu, která by byla jinak vyhozena.

Ekologické jsou i zbývající varianty. Nové modely totiž staví na základním korpusu ze 100% recyklovaných plastů. Samozřejmostí je pak 100% recyklované prodejní balení. I díky tomu si výrobce zasloužil certifikaci Global Recycled Standard. Perfektní dojem v uživateli zanechají velurové kryty Sustainable Suede, které nadchnou svou hebkostí, i ty z řady Sustainable Fabric pyšnící se povrchem z 98% recyklovaného re-use textilu a extrémní ohleduplností k životnímu prostředí.

Milovníci klasiky pak sáhnou po krytech řady Premium Genuine Leather zdobené pravou full-grain kůží. Naším favoritem je však stále avantgardní provedení Icelandic Salmon Leather.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.