Sociální sítě
Nahoru

5 tipů na luxusní dárky, které zaručeně potěší

Těžko najdete někoho, koho by nepotěšil hezký dárek od srdce. Pokud jde ještě navíc o dárek luxusní, úspěch je doslova zaručen. Co ale vybrat? Inspirujte se pěti našimi tipy.

1) Šperky s drahými kameny

Šperky jsou doslova definicí luxusu. Pokud tedy chcete svůj protějšek potěšit hodnotným dárkem, šperky ze zlata, ale i stříbra se přímo nabízejí. Darovat můžete stříbrné náušnice, zlaté náramky nebo prsteny. Zejména zlaté šperky mohou být dražší samy o sobě. Skutečný punc luxusu ale dodávají šperkům drahé kameny. Zůstanete u „klasického“ pravého diamantu, nebo se rozhodnete pro šperky zabarvené? Ani v jednom případě pravděpodobně neuděláte chybu. Snažte se přiblížit vkusu obdarované či obdarovaného, aby byl šperk přijat s nefalšovanou radostí a pravidelně nošen.

2) Náramkové hodinky

Dalším častým dárkem, který lze zcela nepochybně označit za luxusní, jsou náramkové hodiny. Ačkoli si možná v první chvíli představíte hodinky pánské, také v případě žen jsou luxusní dámské náramkové hodinky skvělým tipem na dar.

Možnosti jsou široké od levnějších hodinek, se kterými se budete cenově pohybovat v řádu nižších jednotek tisíc korun, až po nejdražší hodinky, kde cenovka velice rychle stoupá do statisíců. Co považujete za luxus, a tedy adekvátní částku, necháme na vás.

Kromě cenovky byste se ale samozřejmě měli orientovat také podle designu, použitých materiálů, dle výrobce či unikátnosti konkrétního kusu. Dle správné volby totiž mohou hodinky nejen posloužit jako módní doplněk, ale mohou i získat na hodnotě. Kromě drahého dárku tak darujete také skvělou investici.

3) Delikatesy

Díky blahobytu v naší části světa si užíváme toho, že jídlo považujeme za samozřejmost. I to je ale samo o sobě luxus. Každopádně pokud mluvíme o delikatesách, a tedy o jídlu jako luxusním dárku, zpravidla máme na mysli ty nejkvalitnější pokrmy. I tak jsou ale možnosti více než široké.

Darovat můžete archivní víno, výběrovou čokoládu, vyzrálé sýry, luxusní uzeniny a spoustu dalších pochutin.

4) Troufáte si na automobil?

Ano, ve sféře movitých podnikatelů a manažerů může být tipem na dárek i luxusní automobil. Opět musíme ponechat na vás, zda za luxus považujete dobře vybavený vůz tuzemské značky, nebo se nespokojíte ani s nejlépe vybaveným vozem z německého Stuttgartu či Mnichova. Sami jistě dobře víte, jak jsou nůžky široce rozevřené a že vůz, který bude mnohými považován za luxusní, můžete koupit za částku kolem jednoho milionu. Jiní za nefalšovaný luxusní vůz považují jen modely z limitovaných sérií nebo ručně vyráběné „obýváky na kolech“ – často jde o značky italské či britské.

5) Luxusní pero

Vraťme se na závěr zpět k dostupnějším dárkům. Kvalitní propiska, nebo dokonce luxusní plnicí pero jsou skvělým tipem na dárek pro úspěšné manažery a podnikatele, resp. manažerky a podnikatelky. Snad si nemyslíte, že smlouvy, při kterých jde o milionové transakce, se podepisují obyčejnou reklamní propiskou v hodnotě 10 korun? Obdarovaný musí myslet na každý detail a luxusní pero se bude rozhodně hodit.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.