Sociální sítě
Nahoru

Obdarujte svou osudovou ženu luxusně a na úrovni

Vánoce se nezadržitelně blíží. Ocitli jsme se v období, kdy už není čas moc přemýšlet nad dárky, ale je třeba okamžitě jednat. Jestliže byste rádi své drahé polovičce, milované mamince nebo náročné dceři pořídili k Vánocům něco luxusního, vsaďte na naše tipy. Máme pro vás navíc radu, jak se přitom tolik neplácnout přes kapsu.

Váháte, zda vaší dámě udělá největší radost parfém, šperk nebo třeba drahá elektronika? Zamyslete se, jaká je její osobnost. Dbá na to, aby byla každá nitka jejího vyladěného outfitu na svém místě, nebo raději vyráží za dobrodružstvím?

Módní ikona

Pokud máte doma dámu, jež je jako vystřižená z módního magazínu, neuděláte chybu se značkovými šaty, kabelkou nebo botkami. Vsaďte například na trendy e-shop About You, kde ve složce Premium seženete ty nejkrásnější kousky od designových značek. Porozhlédnout se můžete například i v Zalando-lounge nebo Gantu.

Fit sportovkyně

Pro sportovně založené dámy doporučujeme stylové oblečení na cvičení od stálic, jako je Adidas nebo Nike.com. Úspěch vám ale zajistí i další sportovní výbava jako třeba běžecký pás, nové lyže nebo kolo (pořídíte na Sportisimo nebo třeba Lyže-Radotín). Rozhodně potěšíte i dalšími fitness doplňky – chybu neuděláte s Fitbitem (např. na Smarty) nebo kvalitními výživovými doplňky (MyProtein ad.).

Vášnivá milovnice

Pokud vaší polovičce není cizí smyslnost a vášeň, vsaďte na přepychové spodní prádlo a doplňky k němu. Luxusní butiky, jako je třeba Oxalis Dessous, vám i na dálku poradí s velikostí i střihem a zajistí tak perfektní dárek. Nejenže svou drahou potěšíte, ale co si budem…obdarujete i sebe.

Parádnice milující lesk a glam

Pokud něco pod vánočním stromkem zaboduje, jsou to šperky. Máte-li navíc doma milovnici lesklých a luxusních doplňků, je to v seznamu dárků vlastně nutnost. Abyste měli jistotu, že nepořizujete žádné nekvalitní cetky, vsaďte například na Brilianty.cz. Zjistěte si třeba nejoblíbenější barvu obdarovávané a pak už jen vyberte náušnice, náhrdelník nebo třeba hodinky.

Milovnice zážitků

Jedny z nejkrásnějších dárků od srdce mohou být darovány v jedné malé obálce. Jestliže máte doma dámu, kterou hmotnými dary příliš neoslníte nebo má zkrátka už všeho dostatek, poohlédněte se po romantickém nebo adrenalinovém zážitku. Romantický víkend, tandemový seskok nebo třeba degustaci vín objednáte na e-shopu Adrop nebo Allegria.

Zkuste to s cashbackem

Jste z těch, kteří jsou ke svým financím šetrní, přestože v případě dárků cílí na to nejlepší z nejlepších? Vyzkoušejte způsob, kterým se dají ušetřit i nemalé peníze jménem cashback. Doslovně bychom ho mohli přeložit jako „návrat peněz/hotovosti“ a jedná se o službu, která vám umožní získat část utracených peněz zpět.

Služba je založena na principu cashbackového portálu a obchodníka. Ten zjednodušeně funguje tak, že obchodník (e-shop) platí partnerovi (cashbackovému portálu) za propagaci jeho zboží a webových stránek.

Jak ale partner dosáhne toho, aby díky němu zákazník v e-shopu nakoupil? Jednoduše se s ním rozdělí o provizi, kterou od inzerenta dostane. Takový obchod je pak výhra pro všechny: e-shop získá zákazníka, partner provizi a zákazník cashback.

Plná Peněženka

A kde takový cashback získat? Jednou z možností je portál Plná Peněženka. Ten je ověřen 10 lety zkušeností a 880 000 uživatelů v Česku a na Slovensku a můžete díky němu ušetřit i tisíce korun.

Plná Peněženka spolupracuje s několika stovkami e-shopů, mezi nimiž najdete i obchodníky nesoucí jména předních světových značek (které jsme koneckonců zmínili v našich tipech). Pokud v takových e-shopech (jakožto zaregistrovaný uživatel) nakoupíte po prokliknutí z Plné Peněženky, bude vám na profil připsána finanční odměna. Tu si po uplynutí schvalovací lhůty můžete nechat vyplatit na vlastní bankovní účet.

Přes Plnou Peněženku tak můžete nakoupit ty nejkvalitnější dárky, potěšit své blízké, a ještě získat cashback. Pokud vás výše uvedené tipy neinspirovaly, navštivte pro další tipy stránky Plné Peněženky, kde pro vás mají spoustu dalších vánočních tipů.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.