Sociální sítě
Nahoru

Revoluční helma Oakley MOD7: 2v1

Bezpečí a pohodlí jsou pro lyžaře stěžejními při výběru helmy. Společnost Oakley se proto rozhodla skloubit tyto dvě vlastnosti a přišla s inovativní helmou MOD7. Její unikátnost spočívá v technologii integrovaných ochranných brýlí Prizm. Inovace Secure-Connect magneticky spojuje a zajišťuje hledí v pozici pro jízdu a odklopené pozici. Díky této technologii je uživatelům umožněno jednoduše odpojit hledí a uložit jej na horní části helmy jako běžné brýle. Toto propojení představuje budoucnost integrace optiky a vytváří nové standardy pro očekávanou funkčnost. Produkt je k dostání na e-shopu a sportovní speciálce OpticLab Sport.

Helma se dodává s 2 typy skel na výměnu, Prizm Sapphire a Prizm Hi Pink.

Kvalitní lyžařská helma by měla být nepostradatelnou součástí každé snowboardové či lyžařské výstroje. Ačkoliv její primární účel je udržet svého nositele v bezpečí, současné modely nabízejí mnohem více. Hlavní přednost modelu MOD7 spočívá v unikátním propojení ochranných brýlí a helmy do jednoho celku.

Revoluční helma Oakley MOD7

Díky technologii Secure-Connect lze hledí pohodlně odebrat a magneticky připojit na horní část helmy. V tom je systém helmy unikátní, brýle totiž skvěle přilnou k obličeji a při jízdě nevzniká nepříjemný protivítr. Jiné helmy na trhu disponují pouze napevno uchycenými brýlemi, které lze zvednout, často tak těsnění není stoprocentní. S brýlemi MOD7 lze jednoduše manipulovat pomocí dvou tlačítek umístěných na boku helmy. Ochranné brýle jsou vybaveny dvojitými čočkami podporovanými technologií Prizm Lens, která zlepšuje kontrast a zvýrazňuje ostrost pro rozeznávání obrysů a struktur sněhu a překážek, a vnitřními čočkami proti zamlžování.

Lyžařská helma Oakley MOD7, prodejní cena: 15 099 Kč, opticlab.cz

Helma MOD7 značky Oakley je vyrobena z odolného pláště DURAMATTER a tradičního lehkého polykarbonátu. Unikátní technologie SKULL MATRIX spojující formu a ochranu navíc umožňuje, aby se vnitřní retenční systém rozvinul do všech směrů kolem nositelovy hlavy a zajistil mu tak perfektní ochranu a pohodlí v jednom. Helma dokonale přiléhá a zaručuje dokonalé těsnění. Samozřejmostí je bezpečnostní systém MIPS, který omezuje rotační síly způsobené šikmými nárazy na hlavu. Nositel také ocení přezku Fidlock, kdy díky hladké magnetické funkci si svou helmu připevníte s rukavicemi na rukou.

Více z rubriky Sport

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.