Sociální sítě
Nahoru

Fenomén, který vévodí zimním měsícům – oddejte se Après-ski

Uvolněná atmosféra, zasněžené sjezdovky, hřejivé sluneční paprsky a chvíle s těmi nejbližšími. Oddejte se fenoménu Après-ski, který si získává stále více milovníků zimních radovánek. Po lyžování totiž zábava ani zdaleka nekončí! Hoďte starosti za hlavu a vychutnejte si výjimečné momenty naplno, fantazii se meze nekladou.

Après co? Après-ski!

Vášniví fanoušci nejrůznějších zimních sportů a zasněžených sjezdovek už o Apres-ski určitě slyšeli a v posledních letech se tento trend dostává stále více na výsluní. Samotné slovní spojení pochází z francouzštiny a doslova znamená „po lyžování“ nebo „po lyžovačce“. Svou popularitu si tato aktivita, která se v posledních letech stala skutečně hitem, získala už v 50. letech v Alpách, když se zimní sporty začaly těšit čím dál větší oblibě. Dnes je tento pojem součástí každé zimní dovolené a představuje v podstatě jakoukoliv uvolněnou aktivitu plnou dobré nálady a bezstarostné atmosféry, kterou si vychutnáte po náročném dni plném dobrodružství na sjezdovce.

Nejnovější módní trendy i řada skvělých drinků

Odepnout lyže, sundat snowboard a vzhůru do víru Après-ski momentů! Pokud chcete navíc v zimních střediscích pořádně zazářit, vězte, neměli byste opomenout ani nejžhavější módní trendy. Dejte šanci třeba bláznivým barvám a nezapomeňte, že základem je cítit se sebevědomě. Na zimní dovolenou si proto kromě sportovního vybavení na sjezdovku nezapomeňte přibalit i šik kousky, které dodají šmrnc a v nichž se budete cítit doslova božsky.

To, co Après-ski momentům rozhodně nesmí chybět, jsou prvotřídní drinky, které povznesou dokonalé chvíle s přáteli, rodinou nebo partnerem na ještě o něco vyšší úroveň. Ať už milujete svařené víno, bublinky, bylinné likéry nebo snad i něco ostřejšího, nechte se unášet ve víru skvělé nálady a dopřejte si jenom to nejlepší.

NÁŠ TIP: Patříte mezi příznivce hravých bublinek a rádi se jim kromě parného léta oddáváte i v zimních měsících? Přeneste se na okamžik do italských Alp a vsaďte na Mionetto Prosecco DOC brut, které vyniká svou svěží chutí s tóny jablka, citrusů a překvapí vás svým dlouhotrvajícím perlením. Od roku 1887 je symbolem kvalitního prosecca a dnes patří mezi nejprodávanější značky na světě. A že byste tentokrát raději strávili dovolenou s čistou hlavou? Vyzkoušejte nealkoholické Mionetto, které vás i bez alkoholu překvapí svou opojnou a svěží chutí, jež si jednoduše zamilujete.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.