Sociální sítě
Nahoru

Sladký Valentýn pro zamilované ve Four Seasons Hotel Prague

Four Seasons Hotel Prague připravil na svátek všech zamilovaných jedinečné zážitky, které osladí společné chvíle. Nejen ubytovaní hosté si mohou v hotelu vychutnat romantický Afternoon Tea, degustační valentýnskou večeři o šesti chodech v restauraci CottoCrudo, speciální koktejly pro ni a pro něj v CC baru, sladký relax v lázních AVA Spa nebo soukromou projížďkou na Four Seasons loďce s bublinkami.

Afternoon Tea: Love is Sweet

Šéfcukrář hotelu Giovanni Marco Carandino vytvořil speciální menu k odpolednímu čaji pro všechny, kteří se mají rádi. Zamilované páry, kamarádky, nebo maminky s dcerami si mohou vychutnat výběr slaných potěšení a mini dezertů, které se budou podávat v elegantním prostoru The Gallery. Pro ty, kteří si budou chtít tento zážitek obohatit o jedinečné výhledy na Pražský hrad, hotel nabízí možnosti objednat si Afternoon Tea do soukromí pokoje.

Datum konání: pátek 10. února – úterý 14. února 2023

Čas: od 14:00 do 19:00 hod, rezervace předem nutná

Místo konání: The Gallery nebo v soukromí pokoje s výhledem

Cena: 990 Kč, 1390 Kč se sklenkou šampaňského

Valentýnská degustační večeře

V dokonale romantické atmosféře při svíčkách a na pozadí velkolepé scenérie Pražského hradu a Vltavy nabízí restaurace CottoCrudo speciální degustační menu o šesti chodech „Love is Best Shared“ vytvořené šéfkuchařem Marcem Venerusem a jeho týmem. Večeří však večer nekončí. Tým mixologů z baru CottoCrudo připravil speciální duo koktejlů, pro ni a pro něj, které hosty navnadí na tu správnou valentýnskou notu.

Termín: úterý 14. února 2023

Čas: od 17:30 do 22:00 hod, rezervace předem nutná

Cena: 3500 Kč, 2000 Kč párování s nápoji

Sladký odpočinek v AVA Spa

Na hosty, kteří si rádi dopřejí trochu hýčkání, čeká odpočinek v luxusních lázních AVA Spa. Speciální dvouhodinová procedura pro dva, Love is Sweet, nabízí relax v páře s tělovým scrubem z cukru, hýčkající aromaterapeutickou masáž a rozjasňující kosmetickou péči. Návštěvu v lázních lze zakončit odpočinkem u bazénu s krbem. Pro ničím nerušený klid je možné zarezervovat si soukromý relax v bazénu po otevírací době.

Čas: od 09:00 do 21:00 hod, rezervace předem nutná

Love is Sweet procedura: 16 200 Kč pro dva na 120 minut

Rezervace bazénu: 10 000 Kč na 60 minut

Romantická plavba při západu slunce nebo projížďka luxusním vintage autem

Jak lépe oslavit společnou lásku než plavbou v jednom z nejromantičtějších měst na světě? Hosté si mohou užít soukromou projížďku na palubě lodi FS a při popíjení prosecca obdivovat krásy Prahy z jiné perspektivy. Milovníci historie pak mohou společně objevovat slavné pražské památky, tajná zákoutí a nádherné scenérie v luxusním historickém voze. V pravém stylu a pohodlí Four Seasons si jízdu mohou zpříjemnit bublinkami.

Plavba FS lodí: 8 500 Kč, 50 minut, včetně lahve prosecca, rezervace předem nutná.

Projížďka vintage autem: 5 500 Kč na 120 minut, rezervace předem nutná.

Rezervaci lze provést na tel. 221 427 777 nebo e-mailu res.prague@fourseasons.com.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.