Sociální sítě
Nahoru

Hody v Babiččině zahradě

V restauraci Babiččina zahrada se něco začátkem února chystá. Kdo tuší zabijačku, tak má pravdu. Hody vypuknou 3.2.2023 a skončí 5.2.2023 nebo do vyprodání zásob.

Jak je již zvykem, Babička s mistrem řezníkem připraví výborné zabijačkové pokrmy, které jsou tak výtečené, že mizí doslova před očima. Nebude chybět ovar, který není pro dietáře. Pak určitě výtečná polévka prdelačka, která v podání Babičky je dotažená k dokonalosti.

Každoročně nejoblíbenější je bezpochyby zabijačkový guláš plný toho nejlepšího masa. Předobjednávky již nyní chodí na svatou zabijačkovou trojici, a to jitrnici, jelito a tlačenku. Do zásoby si Babička nadělá škvarky a škvařené sádlo, které do konce zimy nepřijde na zmar. Ti, co mají vepřové maso rádi, ale těžší zabijačkové koření jim nesedí, nemusí se bát. Babička si pro ně chystá čerstvé řízky, které se na jazyce úplně rozplynou.

Více z rubriky Gastro

  • Jaro volá po návštěvě hlavního města

    Na jarní Praze je něco čarovného. Nejen, že se venku konečně otepluje, od dubna otevírají brány všechny památky, kvůli kterým stojí...

    Jan Pešek23.1.2023
  • Babičky specialita

    Vyhlášená restaurace na okraji Prahy Babiččina zahrada je ikonickým místem, kam se sjíždějí lidé z širokého okolí, aby si užili prvotřídní...

    Marek Zelený23.1.2023
  • Islandský rybí večer

    Večer ve znamení islandských chutí se uskuteční 31.1.2023 od 18:00 v restauraci PRU58. Hosté se mohou těšit na degustaci a informace...

    Marek Zelený19.1.2023
  • Limitovaná edice Absolut Spirit of Togetherness

    Absolut představuje novinku ze své každoroční limitované edice lahví. Sběratelský kousek Absolut Spirit of Togetherness se svým proplétaným vzhledem je oslavou...

    Jan Pešek17.1.2023
  • Nové tasting menu v restauraci La Veranda

    Restaurace La Veranda již dvacet let vítá hosty z celého světa. Česká klientela se opakovaně vrací a přiváží s sebou své...

    Marek Zelený17.1.2023
  • Valentýn v kubánském stylu

    La Bodeguita del Medio je restaurace, bar a klub, kde to žije. Kubánský styl je zřejmý na první pohled i ochutnání....

    Jan Pešek13.1.2023
  • Nová restaurace Talíř na Václavském náměstí

    Česká hotelová síť PYTLOUN HOTELS, která poskytuje služby již od roku 2003 a v současné době provozuje čtrnáct designových, tradičních i...

    Jan Pešek10.1.2023
  • Jižní Čechy mají svou vlastní kontušovku a letos ve sběratelské lahvi

    Spolek Jíme Jih propojuje nejen putování Švejka po jižních Čechách, ale také snaha pracovat s lokálními produkty. I tak vznikla tato...

    Marek Zelený10.1.2023
  • Celovečerní cesta kolem světa

    The Bistro v Londýnské ulici nabízí nejlepší sofistikované tapas v Praze. Nádherně připravené tapas plné intenzivních chutí, které se podává v...

    Marek Zelený9.1.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.