Sociální sítě
Nahoru

Matrace pro milovníky masáží

Užijte si regenerační masáž po celou noc. Magniflex vyvinul novou řadu matrací Massaggio, jejichž vrchní vrstva je konstruována tak, aby během odpočinku jemně masírovala tělo.

Matrace Massagio jsou k dostání ve dvou tuhostech

Masážní účinek matrací Magniflex Massaggio zajišťuje unikátní struktura vrchní vrstvy matrace. Jemná masáž během spánku podporuje mikrocirkulaci, čímž podporuje pocit pohody a pohodlí po celou noc. Matrace vyniká také speciálním designem s diferencovanou podporou pěti hlavních částí těla – hlavy, ramen, zad, nohou a kotníků. Rozděluje a vyrovnává váhu těla po celé délce matrace, a tím poskytuje správnou podporu každé části těla.

Magniflex Massaggio Deluxe, výška 25 cm, středně tuhá, Cena: 15 490 Kč (za matraci ve vel. 90×200 cm), magniflex.cz

Jádro matrace tvoří vrstva studené pěny Eliosoft s vysokou hustotou a mikrocelulární strukturou pěny, která udržuje vaše záda ve správné poloze. V kombinaci s vrstvou paměťové pěny Memoform prošité do potahu získáte pohodlí a matraci, která se dokonale přizpůsobí jakémukoli typu postavy. Potah z 3D textilie vyniká vysokou prodyšností. Je měkký, hedvábný na dotek a účinněji odvádí pot. Magniflex myslel i na hygienu, proto je potah snímatelný a pratelný.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.