Sociální sítě
Nahoru

Diplomatico nejoblíbenější rumem světa

Diplomático, super prémiová značka rumu, která se už více než deset let podává v nejlepších koktejlových barech po celém světě, byla uznána za jedničku v globálních trendech a za čtvrtý nejprodávanější rum v roce 2022. Výsledky zveřejnil report magazínu Drinks International (2023 Drinks International Annual Brand Report).

Letos poprvé značka Diplomático obsadila první místo v žebříčku nejpopulárnějších rumů na světě, což dokazuje její vedoucí pozici v kategorii super-prémiových rumů. Jedinečná komplexnost, elegance a jemnost tohoto rumu jsou výsledkem unikátní trojité destilační metody založené na použití kotlíkové destilace, barbetovy destilační kolony a destilačního zařízení „Batch Kettle“. Do své optimální zralosti leží v dubových sudech po bourbonu.

Již devět let je rum Diplomático uznáván špičkovými mixology a klíčovými osobnostmi lihovarnického průmyslu. Nyní i prostřednictvím výročního reportu Drinks International, přehledu nákupních zvyklostí nejlepších světových barů, který se vydává již třináctým rokem. Další informace jsou k dispozici na stránkách drinksinternational.com.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.