Sociální sítě
Nahoru

#HeartWritten: Sv. Valentýn s Montblanc

Montblanc vybírá ty nejkrásnější valentýnské dárky, které jsou láskyplně zabalené do ručně psaných slov přímo od srdce.

Bílá dárková krabička jako prázdné plátno, neodolatelná výzva k tomu, aby se obal stal vyznáním lásky. Na letošního Valentýna se nový udržitelný dárkový box Montblanc stane kreativním způsobem, jak vyjádřit emoce a sdílet s obdarovaným důvěrná přání. Milostná psaní, náčrtky nebo poezie – když ručně psané vzkazy vycházejí ze srdce, jsou #heartwritten. Ještě osobnější nádech dodává umělecký ředitel Montblanc Marco Tomasetta, který v konceptu zanechal svou vlastní stopu prostřednictvím speciálně vytvořeného nápisu a náčrtku srdce.

Zatímco vnější obal získává nový význam jako plátno pro vyjádření slov lásky prostřednictvím inkoustu na papíře, Montblanc vybral kolekci smysluplných dárků pro ni i pro něj.

Valentýnské dárky pro ni

Elegantní taška Meisterstück Selection Messenger z kůže s krokodýlím reliéfem, jejíž design je inspirován nadčasovou ikonou luxusu – psacím perem Meisterstück, je elegantním společníkem na každodenní pochůzky. Vyrobená z měkké a matné černé kůže, propracované detaily zahrnují jezdce zipů pokovené palladiem a kožené doplňky, obojí tvarované do hrotu pera.

Kuličkové pero Meisterstück Doué Geometry Classique se zlatou povrchovou úpravou nabízí mimořádný zážitek ze psaní a zachycení myšlenek a nápadů na papír. Sofistikovaný design propojuje charakteristickou černou pryskyřici per Meisterstück s kontrastním, žlutým zlatem potaženým víčkem s jemným geometrickým vzorem.

Červená je barvou lásky a vášně a také barvou zápisníku Notebook #163 Medium, jehož stránky zdobí červené linky. Dokonale doplňuje zážitek z psaní s Montblanc a je místem pro vyjádření upřímných emocí a nespoutané kreativity.

Mezi další originální dárky pro ni patří hodinky Montblanc Bohème Day & Night a pero ze speciální edice Montblanc Muses Marilyn Monroe v okouzlujícím červeném odstínu ozdobené perlou.

Valentýnské dárky pro něj

Hodinky Montblanc 1858 Iced Sea Automatic Date, které jsou novou klasikou v kolekci hodinek Montblanc, přinášejí ducha dobrodružství a jsou prvními sportovními potápěčskými hodinkami značky (certifikát ISO 6425). Hodinky s modrým ciferníkem s ledovcovým vzorem, jehož bylo dosaženo speciální technikou zvanou gratté-boisé, jsou vybaveny jednosměrnou dvoubarevnou keramickou lunetou, gravírovaným dýnkem a zúženým tahem z nerezové oceli, který lze doma snadno vyměnit za jiný řemínek.

Černá kůže, jednoduché a čisté linie – elegantní funkčnost peněženky Meisterstück 10cc s pouzdrem na mince ze zrnité černé kůže z ní činí nezbytný doplněk každého muže. Je vybavena oddělenými přihrádkami na kreditní karty, hotovost a mince.

Sluchátka přes uši Montblanc MB01 jsou ideálním společníkem pro práci i zábavu. Jsou vytvořena z měkké kůže s pohodlným polstrováním a díky funkci aktivního potlačení hluku poskytují pohlcující zvukový zážitek.

Mezi další dárky od srdce pro něj patří hodinky Montblanc 1858 Geosphere, manžetové knoflíčky Montblanc Heritage Rouge et Noir a parfémovaná voda Montblanc Legend Red.

Více z rubriky Volný čas

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.