Sociální sítě
Nahoru

Překvapivý módní valentýn pro milovníky iPhonu

Máme tip, který potěší nejen dívky, ale i pány. Valentýn je přece svátkem všech zamilovaných a v souladu s moderními trendy je možné potěšit dárkem úplně každého. My proto máme doporučíme takový, který si užije každý majitel iPhonu. Jsou jím kryty dánské značky NJORD by ELEMENTS.

Ať už zvolíte unikátní modely z lososí kůže, textilní varianty, velurové kryty či modely pyšnící se prémiovou kůži, nešlápnete vedle. Odolnost vůči pádu ze 2 m splňující armádní standard 810H nabízí všechny. To hlavní ale je, že díky bohaté nabídce elegantních barev snadno vyberete kryt, který se vaší milované, nebo milovanému skvěle hodí k šatníku. A ti, kteří kromě jablečného telefonu používají i AirPods nebo Apple Watch, můžete vybavit i ladícím řemínkem či obalem na nabíjecí pouzdro sluchátek. Na valentýnské rande si pak vzpomenou, kdykoli pohlédnou na jednu ze svých oblíbených technologických hraček.

Milovníky přírody navíc určitě potěší i to, že lososí kůže, která je pro výrobu využita, pochází z průmyslového chovu ryb, kde se jedná o zbytkovou surovinu, která by byla jinak vyhozena. Ekologické jsou i zbývající varianty. Nové modely totiž staví na základním korpusu ze 100% recyklovaných plastů. Samozřejmostí je pak 100% recyklované prodejní balení.

I díky tomu si výrobce zasloužil certifikaci Global Recycled Standard. Perfektní dojem tak v uživateli zanechají velurové kryty Sustainable Suede, které nadchnou svou hebkostí, i ty z řady Sustainable Fabric pyšnící se povrchem z 98% recyklovaného re-use textilu a extrémní ohleduplností k životnímu prostředí. Milovníky klasiky pak nadchnou kryty řady Premium Genuine Leather zdobené pravou kůží.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.