Sociální sítě
Nahoru

ALOve myslí na oslavy svatého Valentýna

Valentýn je svátkem zamilovaných gest a jedním takovým jsou šperky ALOve. Ryzí láska stvrzená diamanty či drahokamy ze 14kt zlata na celý život. Valentýnská kolekce ALOve nabízí přívěsky, náušnice i náramky se symboly srdce, které jsou především v růžovém zlatě valentýnskou klasikou. Rafinované rubíny jsou kameny vášně a vyjádří nehynoucí lásku a hluboké city. Vybroušeny do kulatého tvaru zasazeny do jednoduchých krapen tvoří luxusní a nadčasový prsten.

Každá žena ocení dar osobní a přesně na míru. V ALOve je to tak jednoduché. Možnost gravírování je prvkem, který ze šperku udělá jedinečný personalizovaný kousek na míru. Šperk z růžového, žlutého nebo bílého zlata, případně s červenou šňůrkou nechte ozdobit krátkým textem, symbolem, číslem, datem nebo jménem. Výsledkem je dokonalý dárek a originální šperk s osobním vzkazem.

Diamantové ALOve šperky začínají cenou již od 3 500Kč a stanou se láskou na celý život. Cesta do světa diamantů nebyla nikdy snazší. Prsteny, náramky, náušnice a náhrdelníky zdobené diamanty nebo drahokamy se vyrábí v Praze více než čtvrt století. Navrhují je a vytvářejí ti nejlepší klenotníci a designeři.

ALOve je moderní česká klenotnická značka, dceřiná značka ALO diamonds. Otevírá svět diamantových šperků pro ty, kteří začínají objevovat jejich třpytivé kouzlo. ALOve je synonymem špičkové kvality a designu inspirovaného nejnovějšími módními trendy. Navrhují a vytvářejí je nejlepší klenotníci v pražském ateliéru, který patří mezi největší v Evropě.

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.