Sociální sítě
Nahoru

Jak na dokonalý účes na oslavu dne všech zamilovaných

Ať už budete slavit se svojí láskou, anebo třeba s kamarádkami, každý večírek si žádá perfektní účes. Nezapomeňte přitom, že každý styling by měl začít tím, že vlasy osvěžíte.

Vlasová kosmetika TRESemmé je přitom pro valentýnský účes jako stvořená. Byla totiž už v roce 1948 vytvořená tak, aby prostřednictvím krásných vlasů dodávala ženám sebevědomí. Založila ji totiž Edna L. Emméová, která byla ztělesněním sebejistoty a stala se vzorem, který inspiruje moderní ženy i dnes. Edna byla inteligentní, houževnatá a podnikavá duše, která nedbala na zavedená pravidla a vydala se vlastní cestou.

Sebevědomí podnikatelky ze 30. let

Byla průkopnicí pro všechny pracující ženy, v roce 1938 například pronesla řeč v Bílém domě o úloze žen v podnikání. Vypracovala se od nuly a v době, kdy se manažery stávali téměř výhradně muži, se stala viceprezidentkou Godfroy Manufacturing Company. Právě tehdy Edna založila TRESemmé, přičemž původně šlo o profesionální řadu vlasové kosmetiky pro hladké a pevné vlasy. Ednina vize přitom firmě vydržela dodnes – vytváří produkty vlasové péče, které jsou stejně kvalitní jako ty v kadeřnických salonech, ale nestojí tolik peněz. Mají jedinečné složení, jsou inspirovány kadeřnickou praxí a testovány stylisty, aby ženy po celém světě mohly mít pocit jako ze salonu každý den.

A které produkty ze současné nabídky této značky vám snadno a rychle zajistí krásný a profesionální účes? Zkuste následující tři kroky.

Termoochranný sprej, TRESemmé Keratin Smooth, 164,90 Kč

Krok č. 1: Tepelná ochrana před foukáním

Vysoké teploty během foukání, žehlení či kulmování vlasy vysušují a poškozují. Před každou tepelnou úpravou do vlasů aplikujte termoochranný sprej, který chrání vlasy až do 230 °C. Složení spreje TRESemmé Keratin Smooth obsahuje kromě keratinu také marulový olej. Kombinace těchto složek dodá vlasům hydrataci a po foukání či žehlení zůstanou přirozené lesklé a hebké na dotyk. Zároveň uhladí vlasová vlákna a předejde jejich krepatění.

Vlasový krém pro definici vln, TRESemmé Curl Cream, 157,90 Kč

Krok č. 2: Definice vln

Pokud máte vlnité či kudrnaté vlasy, je naprosto zásadní podpořit strukturu vln, protože jedině tak bude účes vypadat skvěle, ale i hezky živě. Přirozený tvar všech typů vln pomůže definovat vlasový krém TRESemmé Curl Cream. Vlasy díky němu budou pružnější, kudrny pevnější a účes se bude krásně lesknout. Na vlhké vlasy aplikujte 2-3 pumpičky krému dle jejich délky a hustoty a rovnoměrně ho rozetřete do délek. Vlasy nechte přirozeně uschnout nebo vysušte fénem s difuzérem.

Lak na vlasy, TRESemmé Freeze Hold, 164,90 Kč

Krok č. 3: Závěrečná fixace

Aby pracně vytvořený účes vydržel třeba celou noc, chce to závěrečnou fixaci. Perfektně vás podrží lak na vlasy TRESemmé Freeze Hold, jehož míru fixace si můžete snadno regulovat tím, zda nanesete jen jednu, nebo dvě vrstvy. Vlasy díky němu perfektně drží, a navíc se hezky lesknou.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.