Sociální sítě
Nahoru

Festina a Eva Adamczyková společně uvádějí dvě nové edice hodinek

České zastoupení hodinářské značky Festina uvádí na trh dvě limitované edice dámských hodinek věnovaných snowboardistce Evě Adamczykové, za svobodna Samkové. Olympijská vítězka je od loňského roku tváří značky.

Při tvorbě limitovaných edic padla volba na oblíbené modely Alegria z Boyfriend kolekce, z níž si Eva vybrala dva odstíny své oblíbené modré barvy. Od standardní sériové produkce se oba modely liší motivem knírku, který je pro úspěšnou snowboardistku už dlouhá léta typickým poznávacím znamením, a na hodinkách je vyveden ve spodní části číselníku.

Knírek jako své logo používám už pěkných pár let. Logo je samozřejmě postavené na knírku a celé dohromady vytváří motiv úsměvu, což mě myslím docela charakterizuje. Je to takový můj podpis,“ uvedla Eva Adamczyková k motivu na číselníku.

Každá edice vznikla v počtu 300 ks, hodinky jsou individuálně číslované na zadním víčku. Oba modely jsou dodávány ve standardní krabičce. Verze se sytě modrým číselníkem je označena referencí 20622/AE1, verze s kobaltově modrým číselníkem pak 20622/AE2.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.