Sociální sítě
Nahoru

Zářivě lesklá a jemná pleť díky hydratačnímu ošetření THESERA H

Ne nadarmo se říká, že voda je život. V průběhu lidského života se obsah této blahodárné tekutiny v organismu postupně snižuje a zatímco v dětství dosahuje až 80%, ve stáří její podíl v organizmu klesá k 55%. Může za to především ztráta schopnosti buněk vodu absorbovat.

S tím je samozřejmě spojena celá řada zdravotních i estetických neduhů, mezi kterými se objevuje ztráta elasticity pokožky, suchost kůže, nebo třeba vznik vrásek kolem očí, úst a na čele. Obecně platí, že čím víc je tělo dehydratováno, tím rychleji stárneme. Hydratační ošetření THESERA H však buňky dokáže stimulovat, hydratovat a zároveň udržet vlhkost uzavřenou uvnitř. Díky tomu dochází během hodinové procedury k výraznému omlazení pleti.

Hydratační ošetření Thesera H, více informací na byfemme.cz

Vrásky, suchost a tmavé skvrny jsou hlavními příznaky dehydratace pokožky. U dospělého muže tvoří voda zhruba 60% tělesné hmotnosti, u žen je to 55%. A s rostoucím věkem se postupně vytrácí. Při ztrátě dvou třetin vody je pak lidský život dokonce v ohrožení. Tento proces začíná zrychlovat ve středním věku, a právě kolem čtyřicítky tak nastává ideální čas ke stimulaci buněk a zajištění jejich dostatečné hydratace.

Přesně na to se zaměřuje speciální ošetření Facial Fitness Program THESERA H složené z osmi kroků. Při proceduře se využívá tzv. „pumping technika“, která pleť rozjasňuje, eliminuje odpadní látky v pokožce a v neposlední řadě zvyšuje její odolnost a prokrvení. Hlavní účinnou látkou obsaženou v použité kosmetice je AQP, neboli Aquaporin, který usnadňuje transport vody dovnitř a ven z buněk. Neméně důležitý je pak obsah antioxidantu Fullerenu a výtažků z korejské rostliny Miseon tree, které jsou účinné při opravě DNA i při boji s rakovinovými buňkami.

Podle provedené studie došlo díky ošetření k rozjasnění pleti o 46%, zvýšení hydratace pleti o 19% a snížení nerovností o 6%. Více o speciálním ošetření THESERA H v délce trvání 1 hodiny se dozvíte na www.byfemme.cz.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.