Krém na ruce, který chcete mít vždy po ruce

Darinčino mýdlo je malá značka, která před několika lety zahájila svou existenci ruční výrobou přírodních mýdel natolik jemných, že se hodí i k mytí obličeje. Portfolio se postupně rozšiřuje, poslední novinkou je intenzivně vyživující krém, který nemastí a dá se použít kdykoliv v průběhu dne.

Problém suchých rukou
Možná vás také trápí suché hřbety rukou, bolestivé záděry kolem nehtových lůžek, někdy i praskající kůže na loktech a kolenou. Vyzkoušeli jste už všechny krémy, oleje a kde co, ale zlepšení se nedostavilo. Je to proto, že suchá pokožka nepotřebuje ani tak promastit, jako pravidelně a řádně hydratovat.

Krém na ruce, Darinčino mýdlo, 50 ml/288 Kč, darincinomydlo.cz

Základ krému na ruce od Darinky proto tvoří avokádový olej, který má hydratační vlastnosti, a bambucké máslo se svou jedinečnou schopností udržet získanou vlhkost v pokožce. Makadamiový olej zpomaluje stárnutí pokožky, allantoin a panthenol podporují její přirozenou schopnost regenerace, drobné oděrky a praskliny se pak rychleji hojí. Krém je přírodní, neobsahuje žádné zbytečné umělé přísady, barviva a konzervanty. Nezanechává na povrchu mastný film, jen vůni sladkých pomerančů a květů ylang-ylang.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz