Sociální sítě
Nahoru

Grand Seiko se vzhlédlo v říši lvů

Grand Seiko odhalilo nové Spring Drive Chronograph GMT, které budou za 331 000 Kč dostání v březnu letošního roku exkluzivně v rámci hodinářství Koscom.

V roce 2019 představila značka Grand Seiko nový design sportovních hodinek inspirovaný lvem, který je symbolem Grand Seiko od uvedení na trh v roce 1960. Design nové řady přinesl sportovním hodinkám Grand Seiko výrazný charakter díky ostrým hranám pouzdra.

Symbol lva odrážel cíl původního týmu Grand Seiko vytvořit ty nejlepší hodinky. Jemný vzor „lví hřívy“ na číselníku, exkluzivní pro tento tvar pouzdra, zachycuje krásu a sílu lva, jakožto krále zvířat. Díky svému slonovinově bílému texturovanému vzoru působí číselník přívětivě hřejivým dojmem, a přesto vytváří okamžitý a silný dojem, protože odráží světlo z každého úhlu s tichým leskem, jenž je charakteristický pro hodinky Grand Seiko.

Hodinky jsou vyrobeny tak, aby zajistily nejvyšší úroveň výkonu při jakékoli sportovní aktivitě. Hodinové a minutové ručky jsou navrženy tak, aby zajišťovaly výbornou čitelnost, stejně jako masivní indexy, které dále zvyšují schopnost okamžitého přečtení času. Pouzdro a náramek jsou vyrobeny z vysoce odolného titanu, který je přibližně o 30 % lehčí než nerezová ocel a má jasnější barvu. Hodinky snadno sedí na zápěstí díky zakřiveným nožkám a nízkému těžišti. Také náramek je navržen pro maximální pohodlí, se silnými články ve tvaru písmene H, které se snadno obepnou kolem každého zápěstí.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.