Sociální sítě
Nahoru

Vegani, vegetariáni i flexitariáni mají v PRU58 své menu

Restaurace PRU58 v pražských Holešovicích se stala fenoménem. Fusion asijská kuchyně, která čerpá maximum z českých lokálních surovin, oslovila širokou veřejnost. Majitel a executive chef v jedné osobě Štěpán Návrat spolupracuje s lokálními farmáři a díky svému umu a odhodlání, se z podniku stala ikona pražské gastronomie.

Spojení nevídané, autentické a kvalitní asijské kuchyně, které doplňuje fantastický interiér, láká do PRU58 neustále velké množství hostů. Kromě klasické nabídky disponuje restaurace speciálním večerním menu pro vegany, vegetariány i flexitariány.

Svět jde neustále kupředu, proto možné alternativy stravování mají místo i v restauracích. Veganům není zapovězen vstup do fusion asijské restaurace PRU58. Jistě jim bude chutnat vyhlášený Papaya Salad „Som Tam“, který kromě papáji obsahuje mango, tamarind, zeleninu, kešu oříšky a chilli. Vegetariáni nepohrdnou množstvím omáček, polévek, kde místo masa hraje hlavní roli tofu či zelenina. Co třeba TYNK Sweet Sour, což je kokosová polévka s tofu, koriandrem, galangalem, chilli a nam prik pao. Bezmasé Thai Green Curry se zeleninou a thajskou bazalkou nemá obdoby. Flexitariáni pak mohou zvolit, jestli mají den s masem, mlékem či ne. Protože masových pokrmů je v PRU58 mnoho. Moo Sam Chan neboli bůček se zázvorem je nezapomenutelný.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.