Sociální sítě
Nahoru

Rekordně rychle vyprodaný Ples Sobje by MUMM byl opět výjimečný

Již po čtvrté Ples Sobje by MUMM nabídl hostům nezapomenutelný večer, kde byl každý host jeho součástí. Dekadentní surrealistický bál a party v jednom zval tentokrát hrdinské alter ego na noční radovánky do kulturní křižovatky Vzlet v Praze. Akce známá stanovením tematicky zajímavého dress codu, který musí být včetně masky dodržen, letos nabádala ke kreativitě, kde základem bylo minimalistické tuxedo a prezentace vnitřního (super)hrdiny. Atmosféru večera podtrhly červené skleničky s exkluzivním šampaňským MUMM, jako nedílná součástí atraktivní party.

Scénografie čtvrtého ročníku byla pod taktovkou studia Palma de alma ve spolupráci s již pro Ples Sobje rezidenčním digitálním studiem Lunchmeat. Palma de alma založily Magdaléna Vojtěšková a Viktorie Laláková. Obě vystudovaly K.O.V. ateliér pod vedením Evy Eisler na UMPRUM v Praze. Jejich tvorba balancuje na hraně krásy, funkčnosti a osobitém výrazu a je založena na silných osobních vzpomínkách a vyprávění příběhů s typickým smyslem pro humor a formální poezií.

Letošní prostor Plesu Sobje by MUMM pojaly autorky ve stylu slavných hollywoodských “pool parties” 70. let. Právě tehdy se v Hollywoodu začínaly rodit filmy nejen s hrdinskou tématikou a svět tehdejších hereckých hvězd, filmařů nebo jiných vlivných hrdinů se mimo plátno často točil právě kolem večírků u bazénu. Bazén, palmy, slunce nebo drinky jsou synonyma i pro studio Palma de alma, a všechna tato slova odráží samotná instalace. Návštěvník – hrdina byl součástí privilegované “pool party”, tentokrát v Praze. Hned při příchodu do objektu se ve foyer rozprostíral boulevard lemovaný palmami. V hlavním sále probíhal nekončící západ slunce a chill-out zóna evokovala bazén.

Skvělá atmosféra panovala i díky atraktivnímu programu, který Ples Sobje by MUMM vždy nabízí. Akci zahájila nová tvář scény dýdžejka SILV. Následovaly zasněné tóny, energické vystoupení a ojedinělá atmosféra talentované zpěvačky Aiko, která k akci uvedla: „Ples Sobje jsem měla v povědomí už dýl a vždy mi to přišlo moc cool! Je to akce se skvělým nápadem, která má styl a zajímavý program, nic podobného jsem v Čechách neviděla. Měla jsem tedy velkou radost, když jsem byla oslovena na vystoupení a společně s mým bubeníkem jsme začali připravovat hybrid našeho kapelního a DJ setu. Nedílnou součástí je samozřejmě i outfit, baví mě, když si pro akci můžu vyhrát se stylingem. Outfit jsem vymýšlela sama a inspirovala se renesančními sochami.“ Všichni nedočkavě čekali na vystoupení Jakuba Stracha aka NobodyListen, který ve svých setech nejraději kombinuje progresivní elektronickou hudbu s rapem. Velký potlesk si vysloužil unikátní live set spojující rap Vladimira 518 a elektronické beaty producenta a DJe Manipulatora 01.

V sále evokujícím západ slunce se leskly skleničky se šampaňským MUMM a atmosféru dokresloval do červené barvy nasvícený jakoby nekončící bar MUMM. „MUMM je výjimečné šampaňské a velmi unikátní značka, která se dlouhodobě spojuje s exkluzivními a progresivními událostmi z oblasti módy, umění i kultury.

Pečlivě a cíleně vybíráme ty, které podtrhují ducha i hodnoty značky. Oslavujeme každé úsilí o pokrok, vykročení svou vlastní cestou a odhodlání vydat se novým a neobvyklým směrem. Vše řečené vystihuje akce Ples Sobje. Spolupráce s Ivou Burkertovou a týmem Plesu Sobje je velmi kreativní a je nám potěšením být součástí jedinečného večírku, který jednoznačně udává trend a inspiruje,“ říká za Jan Becher Pernod Ricard Dagmar Rychterová.

Premiérově byl v rámci akce k dispozici Ples Sobje Ateliér s profesionálními make-up artisty pro ještě větší umocnění originálních outfitů. Zakladatelka Plesu Sobje Iva Burkertová k celé akci uvádí: „Nabádáme ke kreativitě, k překračování komfortních dennodenních konvencí. Fantazii se meze nekladou, lidé si užívají nejen Ples Sobje by MUMM, ale náš cíl je, aby si užívali i přípravu na něj. Atmosféru večera divákům nabídla i CNN Prima NEWS. „Ples Sobje by MUMM je exkluzivní událost a my jsme velmi rádi, že můžeme být součástí takto výjimečné a dekadentní show. Díky tomu máme možnost divákům zprostředkovat emoce, které člověk zažije jen na této skvělé party,“ uzavírá šéfeditorka společenské redakce Zuzana Brzáková.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.