Sociální sítě
Nahoru

Degustace chorvatských vín v PRU58

Restaurace PRU58 v pražských Holešovicích chystá 28.3.2023 degustaci chorvatských vín. Jedinečná příležitost okusit něco nového a neotřelého. Od 17:30 se bude podávat 8 starých naturálních vín od vinaře Roxanich. Jako předkrm ovšem budou bubliny od slovinského vinaře Domaine Slapšak. Kdo by odolal?

Po slovinském bublavém začátku se chuťové buňky přesunou jižněji do Chorvatska. Přes ročníky 2018 až 2009, od bílého, přes oranžové, po červené. Velmi intenzivní chutě, které nadchnou lajky i odborníky. V každém případě si milovníci vína přijdou na své. Vstupenky lze koupit online a jedna stojí 800 Kč. Na místě budou připraveny také degustační talíře, které v podání týmu PRU58 budou velmi nápadité. Ideální večer může začít.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.