Sociální sítě
Nahoru

Four Seasons Hotel Prague zve na tradiční velikonoční brunch

Oslavte Velikonoce na každoročním brunchi ve Four Seasons Hotel Prague. Těšit se můžete na tradiční české pokrmy okořeněné chutěmi jižní Itálie v elegantním prostředí restaurace a terasy CottoCrudo.

Šéfkuchař Marco Veneruso se svým týmem sestavil speciální menu, které ztělesňuje česko-italskou velikonoční tabuli. Nebude chybět variace vaječných pokrmů, výběr z italských sýrů, selekce čerstvých ryb a zdravých salátů, chřestové rizoto, jehněčí pečeně a vynikající dezerty včetně tradičního českého mazance, koláčů a beránka.

Pro ty nejmenší návštěvníky bude připraveno hlídání a kreativní koutek s bohatým programem včetně tvorby velikonočních zajíčků či kreslení.

Velikonoční brunch proběhne 9.4. od 12:30 do 15:30 v restauraci CottoCrudo a v případě příznivého počasí si hosté budou moci užít oslavy Velikonoc na terase s jedinečným výhledem na Pražský hrad a Vltavu.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.