Oslavte Velikonoce na každoročním brunchi ve Four Seasons Hotel Prague. Těšit se můžete na tradiční české pokrmy okořeněné chutěmi jižní Itálie v elegantním prostředí restaurace a terasy CottoCrudo.
Šéfkuchař Marco Veneruso se svým týmem sestavil speciální menu, které ztělesňuje česko-italskou velikonoční tabuli. Nebude chybět variace vaječných pokrmů, výběr z italských sýrů, selekce čerstvých ryb a zdravých salátů, chřestové rizoto, jehněčí pečeně a vynikající dezerty včetně tradičního českého mazance, koláčů a beránka.
Pro ty nejmenší návštěvníky bude připraveno hlídání a kreativní koutek s bohatým programem včetně tvorby velikonočních zajíčků či kreslení.
Velikonoční brunch proběhne 9.4. od 12:30 do 15:30 v restauraci CottoCrudo a v případě příznivého počasí si hosté budou moci užít oslavy Velikonoc na terase s jedinečným výhledem na Pražský hrad a Vltavu.