Sociální sítě
Nahoru

Hublot Classic Fusion se navrací do historie

Již po čtvrté se hodinářské domy ze skupiny LVMH setkaly na unikátním eventu a představily své novinky, na kterých pracovaly dlouhé měsíce a roky. LVMH Watch Week je oslavou práce hodinářů značek Bulgari, TAG Heuer, Zenith a v neposlední řadě také Hublot. Tím že se LVMH Watch Week stal jakýmsi předskokanem ženevského veletrhu Watches and Wonders, zdůrazňuje dynamiku značek ze skupiny LVMH i hodinářského průmyslu.

Originální Hublot z 80. let v porovnání s novými přírůstky

Nejzajímavějším přírůstkem je zcela jistě ten, který se paradoxně vrací do historie. Hublot totiž vrací zpět do hry legendární hodinky, které v roce 1980 otřásly konvencemi. Rafinovaný i sportovní model, jehož poznávacím znamením bylo pouzdro ze zlata připevněné na jednoduchém gumovém řemínku.

Něco takového bylo v době vzniku těchto hodinek nemyslitelné a hodinářský svět zůstal tehdy v šoku. Hodinky si však získaly srdce znalců, kteří hledali něco inovativního a odlišného. To způsobilo neúnavný vizionářský rozmach poháněný odvahou, která hodinářský dům Hublot dodnes inspiruje ve všem, co dělá, včetně vývoje nových produktů, jejich designu a uzavírání partnerství.

Model Classic Fusion Original oslavuje mladistvou vyzrálost s nadčasovou jednoduchostí. K dostání bude nejenom ve zlatě, ale také v titanu a keramice, a to o velikostech 42, 38 a 33 mm v průměru.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.