Sociální sítě
Nahoru

Ve Fashion Aréně otevřel nový obchod s luxusní koženou módou Wittchen

Nejnavštěvovanější české outletové centrum Fashion Arena Prague Outlet otevřelo na začátku března novou koženou galanterii Wittchen. Tato rodinná firma patří svým nadčasovým stylem k nejznámějším značkám na evropském trhu a zákazníkům nabízí výběr ze široké škály ručně vyráběných kožených kabelek, zavazadel, obuvi a mnoha dalších doplňků, jako jsou kravaty, šátky, opasky, čepice či rukavice. Od 3. do 8. března se navíc zákazníci mohou těšit na dodatečnou 15% slevu z outletové ceny na celý sortiment. Současně budou moci na Facebooku soutěžit o tři dárkové poukazy v hodnotě 3500 Kč.

Nová prodejna o rozloze 126 m2 se nachází na obchodní pasáži naproti obchodu s prémiovou čokoládou Lindt. Její interiér je koncipován tak, aby si zákazník mohl jednoduše vybrat z bohaté nabídky produktů a barevných variant, které vyniknou díky interiéru v minimalistické bílé. Úspěch značky pevně stojí na individuálním přístupu k zákazníkovi, který ocení služby na nejvyšší úrovni.

Nabídka značky Wittchen zahrnuje řadu luxusních výrobků charakteristických elegantním stylem se zaměřením na nejmenší detaily. Použitým materiálem je při ruční výrobě odolná italská kůže zaručující nejvyšší kvalitu zboží. Kromě trvalého sortimentu nabízí Wittchen i sezónní kolekci, která je k dostání na jaře a na podzim.

Historie společnosti Wittchen se začala psát v roce 1990, kdy ji v polské Poznani založil J. R. Wittchen, který ji dodnes řídí společně s manželkou Monikou. Na začátku firma nabízela pouze kožené zboží, v současnosti si zákazníci mohou vybrat i z kolekce parfémů, kufrů, kravat a dalšího sortimentu. Od založení firmy vzniklo několik kolekcí: Italy, Arizona, Da Vinci a také první kolekce dámských kabelek zvaná Venus. Jelikož jde firma neustále s dobou, vznikla i zcela unikátní kolekce kabelek Young, která byla speciálně vytvořena pro zákaznice milující aktuální módní trendy.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.