Sociální sítě
Nahoru

Jak vybrat spodní prádlo pro ženy podle nejnovějších trendů

Výběr spodního prádla závisí na osobních preferencích a stylu, který si chcete dopřát. Pokud se chcete řídit nejnovějšími trendy a být tak po všech stránkách IN, můžete zvážit následující tipy.

Spodní prádlo by mělo být především opravdu pohodlné a dokonale přizpůsobivé, aby se dobře hodilo pod jakékoliv oblečení, a přitom vás žádném případě neutlačovalo ani neomezovalo. Zajistěte, aby vám velikost a střih skvěle padly a nezapomeňte, že každý výrobce má trochu odlišné střihy a míry. Vždy se tedy vyplatí před nakup podprsenky nebo kalhotek dobře přeměřit.

Velmi přehledné tabulky velikostí i široký výběr módních kousků nabízí například Answear – přesvědčte se ZDE: https://answear.cz/k/ona/obleceni/spodni-pradlo.

Materiály jsou také důležité

Při výběru spodního prádla vždy dávejte přednost materiálům, které vám nejlépe vyhovují. Myslete ovšem na to, že přírodní materiály, jako je bavlna a bambusová viskóza, jsou mnohdy vhodné spíše pro každodenní nošení, zatímco syntetické materiály, jako je nylon a elastan, se hodí spíše pro sportovní aktivity.

Krajkové prádlo jako nesmrtelný evergreen

Existuje mnoho druhů textilní krajky, které se liší materiálem, tvarem, velikostí a vzorem. Ne všechny se však hodí pro výrobu spodní prádla. Pokud chcete být IN, vyberte si ty správné. Zde je několik nejčastěji používaných typů textilní krajky, z nichž můžete bez obav volit – budete tak mít záruku, že vaše spodní prádlo nebude na těle kousat, dobře přilne a dlouho vydrží ve skvělém stavu.

  • Francouzská krajka: Tento typ krajky je vyroben z kvalitních materiálů, jako je hedvábí, bavlna nebo viskóza. Je vyhlášená pro své komplexní vzory a detaily.
  • Guipure krajka: Také známá jako „pásková krajka“, je krajka vyráběná ze silného bavlněného vlákna. Najdete u ní výrazné vzory a texturu.
  • Knihařská krajka: Tento typ krajky je měkčí a pružnější než francouzská krajka a je často používán jako dekorace na oblečení a doplňcích.
  • Základ hedvábné krajky tvoří tenké hedvábného vlákno a bývá obvykle velmi jemná a křehká.

Styl a nápadité detaily

Zvažte, jaký styl spodního prádla vám nejvíce vyhovuje. Vybírat si můžete třeba z volnějších boxerek (jež už dávno nejsou jen pánskou záležitostí), elegantních tang nebo pohodlných kalhotek. Velmi důležité jsou ovšem i detaily. Poslední dobou jsou populární zejména krajkové aplikace, průhledné prvky a falešné záplaty. Právě tyto prvky mohou dodat vašemu spodnímu prádlu šmrnc a osobitost.

Celkově platí, že při výběru spodního prádla byste měli vzít v potaz především své potřeby a preference. Pokud vám jde především o pohodlí, vybírejte spodní prádlo s pohodlným střihem a vyrobené z měkkých materiálů. Ovšem vyhledáváte-li spíše unikátní styl, sledujte aktuální módní trendy a vybírejte podle nich.

Zdroj obrázku: Anton Vierietin / Shutterstock.com

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.