Sociální sítě
Nahoru

Den otevřených dveří na statku Chefparade

Pro všechny budoucí novomanžele, svatební koordinátory, agentury a dodavatele je v sobotu 25. března kousek za Prahou připravena prohlídka toho správného místa pro svatební den. Venkovská romantika se zde potkává s nejmodernějším vybavením a organizací, neformální atmosféra s vysoce profesionálními službami.

Svatba ve stodole

Středobodem vesnické veselky je vzdušná dřevěná stodola s bohatou květinovou výzdobou. Vejdou se do ní pohodlně všichni hosté, kteří mohou otevřenými vraty volně přecházet na zděnou zděnou terasu s výhledem na okolní pole a přírodu. Každý si zde může odpočinout, nadýchat se čerstvého vzduchu a pak se zase vrátit do víru tance a veselí.

Kuchyně

Jídlu tady rozumějí velmi dobře, vždyť Chefparade je název oblíbených kurzů vaření, na které se víkend co víkend sjíždějí zájemci z celé ČR. K dispozici je venkovní gril, pec na pizzu a ovšem celá armáda personálu, která pod dohledem séfkuchařů připraví slavnostní hostinu přesně podle zadání. V případě objednání celého cateringu vzniká nárok na slevu z pronájmu prostor.

Vše pod jednou střechou

Obřad, hostina a ubytování na jednom místě je velkou výhodou pro organizátory i samotné svatebčany. Statek nabízí 8 stylových chatek, každou pro dvě osoby, a dva velmi pohodlné apartmány 3+1, celkem tedy ubytování pro 24 lidí.

Prohlídka začíná ve 13.00, více informací najdete zde.

Více z rubriky Romantika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.