Sociální sítě
Nahoru

ENZYMY a jejich účinky při léčbě závažných kožních onemocnění

Na českém trhu se stále více prosazuje kosmetická řada českých krémů Vermione, která je díky své unikátní enzymatické receptuře považována mnohými dermatologickými odborníky za revoluční výrobek.

Její jedinečnost je založena na unikátním složení, které funguje na bázi výtažků z kalifornských žížal, enzymů a sloučenin vysoce účinných látek a to vše ve formě krému.

Krémy na český trh uvedla společnost, která jako jediná na celém světě dokázala všechny velmi náchylné a vysoce aktivní látky zkombinovat tak, že se zrodila právě česká kosmetická řada krémů Vermione. Samotné enzymy jsou nepostradatelnou složkou lidského organizmu a jejich účinky jsou známy již mnoho let. 

Bioaktivní enzymy obsažené v krémech Vermione se po jejich aplikaci dostávají do nejspodnější vrstvy kůže.

Enzymatická látka vyhledá poškozenou kožní tkáň a teprve poté se aktivuje.

Enzymy jako takové urychlují proces hojení, zkracují a nahrazují léčbu kortikoidy a antibiotiky, které jsou v dnešní době v nadmíře předepisovány.

Kosmetická řada Vermione nabízí prozatím 6 druhů produktů, které se liší nejen složením, ale především procentuálním obsahem účinné enzymatické látky.

Krémy Vermione díky jejich širokému spektru pozitivních účinků lze samostatně či v doporučených kombinacích aplikovat při onemocněních, jako jsou atopické ekzémy, lupénka, suchá ložiska, jizvy, otevřené rány, opary, akné, bércové vředy, hemoroidy, pigmentové skvrny, vaginální mykózy a mnohé další nepříjemné onemocnění jako jsou alergické reakce např. u dětí na chlór.

V gynekologii a porodnictví nacházejí velmi široké uplatnění. Například příprava kůže k operaci je jednou z možností preventivního využití krémů Vermione napříč všemi chirurgickými obory. Vermione optimalizuje funkční stav kůže i podkoží: zlepšuje prokrvení, podporuje hydrataci, zmnožuje elastická vlákna a usměrňuje aktivitu imunitního systému.

Speciální význam má příprava kůže zejména před operacemi s předpokládanými přesuny tkání a všude tam, kde chceme zajistit jejich zvýšenou elasticitu (příprava hráze před vaginálním porodem, příprava před aplikací implantátů v plastické chirurgii).

Rány po klasických břišních operacích a císařských řezech, či poraněních vzniklých v souvislosti s vaginálními porody, které jsou nezřídka zdrojem nepříjemných pocitů tahu, napětí či posléze dokonce nepříjemné bolesti při pohlavním styku nebo defekaci. U episiotomií je možné ošetřovat i část rány zasahující do poševního vchodu. Některé pacientky a matky se mohou s výhodou pokusit využít přípravky Vermione ke korekci již zhojených ran např. na břišní stěně.

Krémy Vermione je možné aplikovat na pokožku již od narození, jsou tedy vhodné nejen pro dospělé ale také pro kojence, batolata a děti. Všechny krémy jsou dermatologicky testovány a jsou doporučovány předními lékaři v oborech dermatologie, kožního lékařství a gynekologie. To především pro již zmíněnou přírodní náhradu za kortikoidní masti, které nejsou vhodné pro dětskou pokožku při onemocnění atopickými ekzémy.

Pokud i vy řešíte některou z výše uvedených problematik, neváhejte se obrátit na odborníky, kteří vám rádi pomohou zvolit vhodný krém pro vás a vaše miminko. Více informací naleznete na stránkách výrobce www.vermione.cz.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.