Sociální sítě
Nahoru

Bulgari představuje Joyful Spring

Kolekce koženého zboží a doplňků Bulgari pro sezónu podzim/zima 2023 je odvážnou směsicí ikonického designu, živých barev a působivých detailů. Vzdává hold eklektickému duchu ikonického klenotnického domu i svěžímu kreativnímu přístupu.

Její název KALEIDOSCOPIA evokuje neodolatelnou hru odrazů, barev a světla. Kolekce nás vyzývá, abychom se vydali objevovat bohatost, všestrannost a mnohovrstevnatost každého jednoho kousku značky Bulgari. Nevyčerpatelným zdrojem inspirace jsou římskému klenotnickému domu opět drahé kameny živoucích barev. Jejich charisma je podstatou vzrušujícího a bohatého stylu Bulgari.

První předzvěstí úžasné rozmanitosti kolekce KALEIDOSCOPIA je prekolekce JOYFUL SPRING která je v buticích Bulgari po celém světě v prodeji od března 2023. První téma kolekce je oslavou energie, optimismu, povznášející síly jasných barev a vzrušující kreativity.

Vzbuzuje pozitivní emoce prostřednictvím svěžího designu a působivých úprav materiálu. Neopakovatelné kouzlo Bulgari podtrhují úžasné drahé kameny, jejichž bohaté odstíny a živost jsou nekonečnou inspirací římského klenotnického domu.

Novinkou této sezóny je kabelka přes rameno Serpenti Forever Bay. Její jméno je inspirováno zajímavým tvarem, který připomíná kouzelné zátoky na pobřeží, kde moře přechází v souš. Kabelka zaujme svým designem, který je kompaktní a ultramoderní zároveň. Její hladký, prodloužený tvar doplňuje modulární řetízkový popruh, který umožňuje nošení v ruce, přes rameno i přes tělo.

Řetízek v silnější verzi Cobra propůjčuje modelu moderní, výraznější twist. Je dvojitý a díky speciálnímu mechanismu „dovetail“ jej lze přeměnit v jediný dlouhý popruh k nošení přes rameno. Napojením dalšího přídavného řetízkového segmentu lze délku popruhu ještě nastavit pro další trendy stylingové možnosti. Tento speciální detail navazuje na historický odkaz přeměnitelných šperků Bulgari. Nový kousek se tak hodí pro všechny sebevědomé ženy, které rádi přizpůsobí své doplňky aktuálním potřebám.

Kabelka Serpenti Forever Bay z jemně vypodložené teletiny Metropolitan je ztělesněním probouzející se síly jara. Této náladě odpovídají i jednotlivé barevné variace – Flash Diamond, Tangerine Carnelian, Truly Tourmaline, Vivid Emerald a Mediterranean Lapis. Všestranná kabelka přes rameno je kompaktní a prostorná zároveň, propůjčí nádech živoucí energie a charisma ikony Serpenti každému outfitu. Další novinkou, která se objevuje na tomto modelu a do budoucna rozjasní i další ikonické kousky, je inovovaný uzávěr v podobě hadí hlavy. Kombinuje tři různé materiály: drahé kameny zastupující oči, pestrý smalt zdobící sladěné články a kovové šestihranné elementy v centrální části.

Při příležitosti 75. výročí, které nadčasová a neustále se vyvíjející ikona Serpenti slaví v roce 2023, se nové metamorfózy dočkal také model Serpenti Forever Top Handle. Je vyrobený ze strukturované teletiny v odstínu Light Gold, upravené speciální laminovanou fólií aplikovanou horkovzdušným lisem. Výsledný metalický žíhaný efekt připomíná kouzelné inkluze surových diamantů.

Bulgari nezapře svou DNA a přináší klenotnické know-how i do světa kožených doplňků. Stačí se podívat na ikonický uzávěr v podobě hadí hlavy, v tomto případě vykládané černými zirkony. Víc než dvě stovky drahých kamenů jsou ručně osazeny do šestihranných článků pomocí historické zlatnické techniky ztraceného vosku. Výsledkem je oslnivý kontrast třpytivých kamenů s kovovými částmi. Tato neodolatelná zlatá kabelka elegantně podtrhne jakýkoliv styl. Je skutečným klenotem mezi doplňky a ztělesněním neskutečné všestrannosti legendární ikony Bulgari.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.