Sociální sítě
Nahoru

K&Q by Dolce&Gabbana představuje spjatý a silný pár

Vášeň. Moc. Síla. To je Q by Dolce&Gabbana. Porozumění energii, která je spjata se silným duchem jedince. Ta se zdvojnásobí, pokud se setká s podobně smýšlející duší. Nová dámská vůně se připojuje ke kampani vůně K by Dolce&Gabbana a vytváří tak nezastavitelnou sílu dvou duší.

Vůně není ódou pouze na romantické vztahy, ale i na přátelství, partnerství či dvojice. Teprve když se spojí dvě souznívající a silné energie, stávají se společně neporazitelnými. V době, kdy Dolce&Gabbana vstupuje do nové éry krásy, vzniká nový koncept zaměřující se na energii a mocnou sílu páru.

Kampaň oslavující sílu výjimečných osobností a jejich neomezených možností, jejich spojení a víru, že každý v sobě najde neomezenou kreativitu a sebevyjádření, tím, že objeví osobu, která v něm veškerou sílu a energii probudí.

Vůně K&Q by Dolce&Gabbana i nadále přinášejí tajemství italské krásy do celého světa. Vůně jsou výhradně vyráběny v Itálii. Řemeslné zpracování a smysl detailu, tato kombinace utváří hlavní páteř těchto smyslných vůní, které jsou neoddělitelnou součástí DNA značky Dolce&Gabbana. Q je charakteristická vůně pro sílu ženy, která hledá spřízněnou duši, přinášející ji hlubší energii a povznášející její osobité srdce. Vůně má společné rysy s K by Dolce&Gabbana, ta ztělesňuje ducha muže, který si volí cestu svého osudu a stává se králem každého dne.

Q by Dolce&Gabbana Eau de Parfum

Nový parfém představuje moderní a silnou královnu v jejích každodenních bitvách, která má vždy hlavu důstojně vztyčenou. Vůně, která odpovídá její síle. Q by Dolce&Gabbana byla vytvořena v Itálii parfumérkou Daphne Bugey za použití pouze těch nejkvalitnějších surovin vybraných podle kritérií k dosažení jemné vůně. Dřevitě ovocný Eau de Parfum jiskří novými možnostmi. Vůni otevírá typicky italský sicilský citron, který je ve spojení se zářivě krvavým pomerančem a zářícími okvětními lístky jasmínu.

Ohromující kontrast mezi svěžím a návykově pikantním citronem podtrhuje lahodná a neodolatelná šarlatově červená třešeň, skrývající se v srdci vůně. Pikantní a zároveň sladké tóny dokonale kontrastují a jsou doplněny krémovým heliotropem. Vůně v sobě nese společné rysy s vůní K by Dolce&Gabbana. Obě jsou postavené na zářivě cedrovém dřevě. Sofistikovaný tón mechu a jemné pižmo v základu posilují pocit sebevědomí, který každé ženě připomíná, že je královnou.

Design víčka uvedený k vůni K je přepracován pro parfém Q. Vyznačuje se královskou zlatou korunou v třešňově červeném tónu, inspirovaný srdcem vůně. Vůně je uzavřena ve flakonu z těžkého skla, který dodává moderní nádech, zatímco odvážně červená krabička zdobená zlatou korunou zdůrazňuje silné aspekty vůně plné energie. Flakon i obal jsou ozdobeny nezaměnitelným logem Dolce&Gabbana.

K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum

Královna se může rozhodnout, kdy se přidá ke svému králi. Vůně Q se stává přirozeně ženským protějškem ke K by Dolce&Gabbana. Dřevitě aromatický parfém byl vytvořen výhradně v Itálii parfumérkami Daphne Bugey a Nathalie Lorson. Stejně jako nový parfém Q od Dolce&Gabbana vás i parfém K přivítá povzbuzujícím sicilským citronem.

Následuje spojení dalších tónů; jiskřivě krvavý pomeranč, výrazně jalovcová esence a pikantní kardamom. Srdce představuje fíkové mléko, které vyniká hladce krémovým dotykem. Vše se smyslně mísí s jemnou esencí pelargónie, uklidňující esencí z šalvěje muškátové a relaxačními účinky levandule. Chilli paprička leží ve všech těchto tónech a čeká na svůj okamžik.

Stejně jako ve vůni pro ženy se i pánská vůně rozvine do elegantně suchých tónů jemného cedrového dřeva. Smyslné pačuli a zemitý vetiver posilují a umocňují tóny kouřového dřeva nagarmotha.

Skleněný flakon je oděn do královsky modrého odstínu. Jeho geometrický tvar představuje královu sílu. Zakončen korunou, stříbrně leštěná patina je zdobena drobnými modrými kamennými akcenty. Flakon je korunován písmenem K, představující pečeť majestátu svého nositele, a zdobí jej stříbrná korunka a ikonické logo Dolce&Gabbana.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.