Pojďte oslavit jaro a vychutnat si zámecké velikonoční speciality v restauraci Pytloun Hotelu Chateau Ctěnice, která pod taktovkou šéfkuchaře Denise Wágnera připravuje špičkovou českou a mezinárodní kuchyni v moderním pojetí, a která se nebojí kombinovat současné kulinářské techniky s přístupem tradičního kuchařského umění.
Speciální velikonoční menu se bude podávat od 3. do 10. dubna. Hotelová terasa nabízí jedinečnou možnost vychutnat si zdejší kuchyni s výhledem na zámecké nádvoří a užívat si klidu a atmosféry zámeckého areálu Ctěnice. Restaurace Chateau Ctěnice klade důraz na vždy čerstvé suroviny nakoupené v maximální míře od lokálních dodavatelů. Disponuje 40 místy k sezení v příjemném prostředí zámecké restaurace v moderním stylu.
Předkrm
Králičí terinka, rebarbora, pošírovaná hruška a mandle, brioška / 345 Kč
Polévka
Krém z medvědího česneku s raviolou a kerblíkovým olejem / 110 Kč
Hlavní chod
Pečená jehněčí plec na rozmarýnu s medvědím česnekem a farmářské brambory / 359 Kč
Králičí stehýnko pečené sous vide na zelenině s jarní nádivkou, pastinákovo karotkové pyré / 345 Kč
Krémové rizoto se sýrem pecorino a kopřivami s králičím hřbetem / 345 Kč
Dezert
Čokoládový malinový koláč / 148 Kč