Sociální sítě
Nahoru

Elegantní Hamilton Jazzmaster na tuzemském trhu

Nová řada Performer se stala součástí kolekce Jazzmaster. Do této elegantní linie se tak nově dostává sportovní tematika chronografu a robustnější styl v podobě výrazné lunety. Kolekce Jazzmaster Performer potěší aktivní muže i ženy.

Kolekce Jazzmaster, známá dokonalou rovnováhou mezi klasickým vzhledem a inovativním zpracováním, se nyní může pochlubit sportovně-elegantní modelovou podřadou Jazzmaster Performer. Ta působí nejen nadčasově, ale především je navržena pro muže a ženy, kteří hledají neotřelý design a výrazné hodinky s opravdovým charismatem. Najdeme v ní 42mm verze s chronografem i elegantní a rafinované 38mm a 34mm automatické modely, určené spíše něžnému pohlaví.

Model Jazzmaster Performer Automatic Chronograph ve 42mm velikosti pouzdra je k dispozici ve čtyřech nepřehlédnutelných provedeních, čiší z něj dynamika a akčnost. Mimořádně čitelný číselník má ryze sportovní look a dva z trojice subčíselníků slouží funkci stopek. Hodinky pohání automatický strojek H-31 s rezervou chodu 60 hodin a setrvačkou s antimagnetickým vláskem z materiálu Nivachrom.

Verze Jazzmaster Performer 38 mm a 34 mm si zachovávají sportovně-elegantní vzhled, zároveň nabízejí střídmější a minimalističtější varianty ciferníku, vylepšené o rozjasňující povrchovou úpravu nebo perleť. Díky automatickému strojku H-10 v sobě hodinky Jazzmaster Performer spojují přesnost měření času i funkční design.

Stylové hodinky Jazzmaster Performer jsou doplněny tahem z nerezové oceli nebo koženým perforovaným řemínkem racingového typu, což podtrhuje dynamickou podstatu této kolekce. Hodinky jsou vodotěsné do 100 m a mají šroubovací korunku.

Nová řada Jazzmaster Performer vnáší do kolekce Jazzmaster myšlenku zaměřenou na výkon. Hodinky Jazzmaster Performer jsou určeny pro ty, kteří upřednostňují funkčnost i styl.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.