Sociální sítě
Nahoru

Na pobřeží Antalye se v červnu otevře butikový villas-only resort BIJAL, nejluxusnější hotel v Turecku

Letošní léto přinese na pobřeží Antalye exkluzivní novinku. Na turecké riviéře, nedaleko historického města Side, se v červnu otevře villas-only resort BIJAL.

Butikový koncept z pera mezinárodně oceňovaného multikreativního studia Autoban nabídne devatenáct vil ve středomořském designu, čtyři gourmet restaurace s menu od michelinských šéfkuchařů, bar, clubhouse, tenisové kurty, SPA, Kids Club a privátní pláž.

Velkorysé vily s interiéry definovanými přírodními materiály jako je len a dřevo jsou zasazeny do svěží harmonizující zeleně borovicového háje.

Maledivská vize v Turecku

Progresivní třiapadesátiletá turecká podnikatelka Esin Güral Argat po úspěchu dvojice svých resortů JOALI a JOALI Being na Maledivách přesouvá svou filozofii ultra high-end hotelnictví 21. století na pobřeží Antalye.

S cenou začínající v sezoně na částce 2500 euro za noc půjde o nejexkluzivnější resort v celém Turecku. Vily o jedné, dvou, třech nebo čtyřech ložnicích jsou vybaveny terasami, privátními bazény a hosté v každé z nich budou opečováváni 24/7 servisem osobního butlera.

Nová Antalye

Gastronomické zázemí nabídnou přímo v resortu čtyři à la carte restaurace – italská Bellinis, středomořská TUH’U, japonská Teppanyaki a plážová lounge Beach Signature.

Za menu každého z podniků stojí pečlivě vybraní michelinští šéfkuchaři, jejichž jména budou odhalena s letním otevřením resortu. Součástí BIJALu je také SPA, fitness studio, profesionální tenisové kurty a dětský klub.

Pro hosty je připravena možnost zajištění kurzů vaření s lokálními surovinami, degustací vína, soukromých plaveb při západu slunce, promítání filmů nebo privátního grilování.

Více z rubriky Moře

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.