Sociální sítě
Nahoru

Zpestřete si jaro s velikonoční limitkou od CrossCafe

Síť kaváren CrossCafe představuje limitovanou edici velikonočních produktů. Přijďte si pochutnat na speciálním pistáciovém vaječňáku nebo matcha latte, mléčném nápoji na bázi zeleného čaje, který se těší stále větší oblibě. Připraveno je pro vás také tradiční linecké cukroví nebo originální mechový cupcake s krémem ze šlehačky a mascarpone a lesním ovocem.

CrossCafe připravilo hned několik velikonočních pochoutek, které by během jarních dnů neměly uniknout vaší pozornosti. Nejenže si na nich skvěle pochutnáte, ale můžete jimi obdarovat také své nejbližší.

Vyzkoušet můžete pistáciový vaječňák, zajímavou obměnu klasického vaječňáku s pistáciovou příchutí, kondenzovaným a pasterovaným mlékem, který je dochucen třtinovým rumem a brandy. Díky velikonočnímu designu výrobek může posloužit také jako vhodný dárek. Pro fanoušky matchy, 100% japonského zeleného čaje, připravilo CrossCafe matcha latte, mléčný nápoj s našlehanou mikropěnou. Tento oblíbený nápoj navíc obsahuje velké množství antioxidantů, minerálů, železa, vápníku, draslíku a zinku a je bohatý na vitamíny A, E a C.

Velikonoční nápoje skvěle doplní tradiční linecké cukroví z křehkého máslového těsta s rybízovou marmeládou sypané moučkovým cukrem ve tvaru velikonočního vajíčka. Vynikající je nejen ke kávě, ale potěší i malé mlsouny. Dát si jej můžete v kavárně nebo odnést v sáčku domů. To vše podtrhuje originální mechový cupcake, veselý jarní dezert z vláčného piškotového těsta plněný nadýchaným krémem ze šlehačky a mascarpone s lesním ovocem. Navrch je cupcake zdobený lyofilizovanými malinami.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.