Sociální sítě
Nahoru

Wagyu na Staroměstském náměstí

Terasa U Prince je vyhlášená svým opojným výhledem a také inspirativní gastronomií. Jarní období volá po novinkách. Menu zůstává mezinárodní a vybere si tam opravdu každý. Od vegetariána po milovníka masa. Právě díky úžasnému grilu umístěnému přímo na terase jsou servírované chody po celý rok v prvotřídní autentické kvalitě.

Opečená cuketa či steak. Proč ne? Co takhle ale novinka v podobně luxusního masa. Na Terase U Prince se podává excelentní wagyu. Vytříbený skot se podává v centru Prahy. Jedná se o těžko dostupnou surovinu, jelikož jí je na světě stejně málo jako pravého šampaňského. To se na Terase U Prince mimochodem také hojně podává.

Neopakovatelné místo plné emocí, luxusu, zážitku a vzpomínek. Na Terasu U Prince se nechodí na obyčejný oběd či večeři, ale na životní událost. Jedinečné místo v Praze, v České republice ale i na světě. Být součástí jen na okamžik, za to opravdu stojí. Navíc s nejlepším steakem na talíři.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.