Sociální sítě
Nahoru

Přivítejte jaro ve Four Seasons Hotel Prague

Oslavte ve Four Seasons Hotel Prague příchod jara, které se nese v duchu nových začátků. Dekadentní velikonoční brunch, osvěžující drinky z nově namíchaného menu CottoCrudo baru, terasa s výhledem na rozkvetlou Prahu a revitalizující procedury v lázních AVA Spa vás nabijí jarní energií.

Velikonoce na každoročním brunchi v CottoCrudo lze oslavit s přáteli či rodinou. Vychutnejte si autentickou česko-italskou sváteční tabuli na pozadí jedinečného výhledu na Pražský hrad. Tým šéfkuchaře Marca Venerusa připravil bohatý výběr tradičních specialit. Selekce čerstvých ryb a zdravých salátů, chřestového rizota či jehněčí pečeně střídá gelato a tradiční dezerty včetně mazance, koláčů a beránka. Letošní, již tradiční brunch obohatí také pečlivě vybraná lokální vína z butikových vinařství. Oblíbený gastronomický zážitek či odpolední kávu pak umocní jedinečný výhled na Pražský hrad z terasy restaurace.

Navíc se můžete nechat překvapit svěží kombinací českých ingrediencí, italského šarmu a špetky vermouthu. Barmani CottoCrudo namíchali sérii nových drinků, které zpříjemní vaše posezení s přáteli či drahou polovičkou. Nabídku baru rozšířilo také několik snacků od pražských hotdogů přes lanýžové hranolky až po florentinský toast s humrem.

Datum: 9.4.2023 / Čas: 12:30-15:30 / Cena: 2450 Kč za osobu, 3600 Kč včetně alkoholických nápojů

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.