Sociální sítě
Nahoru

SELVO doporučuje Jiří Krampol

V letošním roce navázala firma SELVO spolupráci s hercem Jiřím Krampolem. Ten se stal jejím hrdým ambasadorem a podporovatelem elektrických skútrů i vozíků.

Elektrické vozíky a skútry SELVO – Pohyb v každém věku

Pro mnoho lidí je pohyb klíčovým faktorem ke zdravému a aktivnímu životu. Firma SELVO se specializuje na výrobu elektrických skútrů a vozíků. Ty jsou nedocenitelným pomocníkem pro ty z vás, kteří mají z jakéhokoli důvodu omezenou pohyblivost. Díky elektrickým vozíků a skútrům SELVO se budete moct bezpečně vrátit do aktivního života a být soběstační.

Přednosti elektrických vozíků a skútrů SELVO

Mezi hlavní přednosti elektrických vozíků a skútrů SELVO patří bezesporu jejich jednoduché ovládání a velmi snadná manipulace venku i uvnitř budov.

Důležitým bezpečnostním prvkem je elektromagnetická brzda. Ve chvíli, kdy pustíte akcelerátor, dochází k pozvolnému zabrzdění stroje. Brzda pomáhá také při rozjezdu do kopce. V případě pomalejších reakcí řidiče nebo v případě určitých tělesných hendikepů doporučujeme rozhodně zvolit model s tuto výbavou.

S elektrickými tříkolkami a čtyřkolkami zvládnete hravě i jízdu do extrémního kopce.

Tříkolky SELVO 31000 i čtyřkolky SELVO 41000 jsou osazeny 1000 W motorem doplněným o převodovku se silovým motorem.

Bez problémů si tak poradí i s většími kopci.

SELVO pořídíte za velmi příznivou pořizovací cenu a radost vám určitě udělají i nízké provozní náklady. I při vysokých cenách elektrické energie vychází cena za jeden ujetým kilometr přibližně na 0,2 Kč.

Mezi další přednosti elektrických vozíků a skútrů SELVO patří:

  • dobíjení z běžné 230V zásuvky
  • u modelů s lithiovými bateriemi možnost baterku vyndat a dobíjet doma – u větších strojů odpadá nutnost vlastní garáže, lze parkovat například v kolárně či kočárkárně
  • široká škála modelů, které se liší velikostí i výkonem a způsobem použití

Zkušební jízda zdarma na jedné z více než 50 prodejen

Velkou výhodou oproti jiným značkám je široká prodejní a servisní síť.

Značku SELVO najdete s nadsázkou na každém rohu.

České republice je to přes 50 a na Slovensku, ke konci března 2023, 11 prodejen a servisů.

Nemusíte se tak bát, že v případě poruchy neseženete náhradní díly nebo odborníka, který by váš elektrický vozík či skútr dokázal opravit.

Stejně tak si na kterékoli pobočce můžete domluvit zkušební jízdu zcela zdarma. Doporučujeme dopředu vždy zavolat, aby měla daná prodejna vámi vybraný elektrický vozík či skútr skladem.

Pokud uvažujete nad koupí SELVA pro někoho z rodiny nebo z přátel, vezměte ho na zkušební jízdu určitě s sebou. Je potřeba, aby si jízdu před samotnou koupí vyzkoušela hlavně osoba, která bude stroj využívat.

Technický průkaz invalidního vozíku

Vybrané elektrické vozíky SLEVO mají technický průkaz vydaný Ministerstvem dopravy se zařazením do kategorie invalidní vozík.

Například oblíbené modely SELVO 4800 nebo SELVO 4250.

Tyto konkrétní vozíky navíc nevypadají jako klasické invalidní vozíky, ale spíše jako elektrické skútry. I taková maličkost může lidem po úrazu významně pomoci, se se svým hendikepem lépe smířit.

Elektrické tříkolky a čtyřkolky SELVO nejen pro seniory

V nabídce elektrických skútrů SELVO vynikají svým vzhledem zejména elektrické tříkolky a čtyřkolky.

Ty jsou vhodné nejen pro lidi ve vyšším věku, ale stejně dobře poslouží i mladším ročníkům, které rády využívají klasické skútry se spalovacími motory.

SELVO doporučuje Jiří Krampol

V letošním roce navázala firma SELVO také spolupráci s hercem Jiřím Krampolem. Ten se stal jejím hrdým ambasadorem a podporovatelem elektrických skútrů i vozíků.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.