Sociální sítě
Nahoru

Litoměřická paráda – bonusová knížka

Slevy na ubytování, zvýhodněné vstupy do turisticky atraktivních míst, pro děti mnohdy i zdarma, uvítací drinky a dárky, půjčení golfových holí zdarma a mnoho dalšího nabízí bonusová knížka města nazvaná „Vychutnejte si Litoměřice“.

„Turistovi přijíždějícímu do Litoměřic nabídne knížka ve formě plnobarevného sešitku přehled atraktivních míst, která by měl navštívit nejen proto, že jsou nějakým způsobem zajímavá, ale o své zákazníky skutečně stojí, protože nabízejí něco navíc,“ uvedla vedoucí odboru komunikace, marketingu a cestovního ruchu městského úřadu Eva Břeňová. Celkem jde o více než tři desítky bonusů, jež jsou výsledkem spolupráce s místními podnikateli, příspěvkovými organizacemi města, provozovateli muzeí, galerií a dalších.

Knížka je rozdělena do několika kategorií, a to Ubytování, Gastronomie, Kultura, Děti, Sport a zábava. Díky ní lze například ušetřit při nákupu žetonů potřebných k provozu dětmi oblíbené miniželeznice v kavárně Káva s párou, zdarma dostanete domácí limonádu při návštěvě Dobré bašty nebo vzorek vína ve vinotéce či piva v Biskupském pivovaru. Při nákupu jedné vstupenky obdržíte druhou zdarma při návštěvě katedrály sv. Štěpána nebo vyhlídkové věže Kalich, v doprovodu dospělého má dítě do 15 let vstup zdarma na letní koupaliště, poloviční slevu získáte na únikovou hru provozovanou Městskými kulturními zařízeními a mnoho dalšího. Souhrnem poskytuje knížka slevy v řádech několika tisícikorun. K dostání je již nyní v informačním centru městského úřadu za pouhých 45 korun.

Nejvíce informací se dozvíte v informačním centru na Mírovém náměstí v Litoměřicích nebo se podívejte na web.

www.litomerice.cz/bonusova-knizka

Více z rubriky Volný čas

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.