Sociální sítě
Nahoru

Zelená butiková edice hodinek Montblanc 1858 Iced Sea

Společně s nejnovějším šedým přírůstkem v kolekci Montblanc 1858 Iced Sea, o kterém jsme informovali zde, manufaktura odhaluje rovněž exkluzivní butikovou sérii se zeleným ciferníkem vyvolávajícím dojem pohledu do samého srdce ledovce.

Zatímco většina ledovců má bílou nebo modrou barvu, nemnoho vyniká zvláštním odstínem smaragdově zelené díky obsahu oxidů železa. Jedná se o druhou zelenou edici z kolekce Iced Sea, která se od předchozího modelu liší černou keramickou lunetou namísto zelené a trojrozměrně gravírovaným dýnkem zobrazujícím větší postavu zeleného potápěče, což butikovou verzi ještě více ozvláštňuje.

K dostání pouze v buticích Montblanc po celém světě, hodinky přichází s pouzdrem v provedení z nerezové oceli o průměru 41 milimetrů.

Všechny modely Montblanc 1858 Iced Sea Automatic Date pohání automatické strojky se zobrazením hodin, minut, sekund a data na pozici třetí hodiny. Dodávají se s recyklovaným a 100% recyklovatelným pouzdrem, aby byl jejich majitel dokonale vybaven a připraven na další dobrodružství.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.