Sociální sítě
Nahoru

Nejlepší kombinace oblečení na každodenní nošení i do práce

Pokud hledáte oblečení, které je vhodné na každodenní nošení i do práce, jste tu správně. Na následujících řádcích si totiž povíme, co zařadit do svého šatníku, abychom byli trendy na pracovišti i na procházce ve městě či při posezení s přáteli. Čtěte a nechte se inspirovat s námi!

Jaké oblečení zařadit do našeho pracovního a každodenního outfitu?

Pokud hledáme oděvy, které budou vhodné do práce i na každodenní nošení, jsou košile a kalhoty typu chino dobrou volbou. Skvělým řešením jsou pak také plisované a trapézové sukně. Volte ty s vysokým pasem. Ty budou letos hitem. Do práce k nim můžete vybrat stylovou košili, kterou do nich zakasáte. Na každodenní nošení pak můžete košili vyměnit za tank top. Košilí však nic nepokazíte ani ve volnočasovém outfitu. Na každodenní nošení a na méně formální pracovní příležitosti lze zvolit i pohodlné džíny. Vždy však zkuste přihlédnout k dress codu vaší firmy. Pravidla pro pracovní oblékání jsou však čím dál více uvolněnější a co bylo před lety nemyslitelné, to je v dnešních dnech docela běžné. Když se vyhnete extravagantním výstřelkům s výstřihy a s maxi potisky, určitě nešlápnete s volbou oblečení do práce vedle. Na každodenní nošení a do business outfitu se vám bude hodit i sako. To můžete kombinovat s plátěnými společenskými kalhotami, ale také se sukněmi. Slušet vám pak bude cestou z práce i s džíny. V kurzu budou i elegantní overaly. Ty vám opět poslouží na oba typy událostí.

Jaká obuv a módní doplňky nám budou slušet v práci i cestou zpět?

Boty do práce a na každodenní nošení mohou mít mnoho podob. Ženy s oblibou vybírají pohodlné polobotky na různě vysokých podpatcích. Chceme-li vybrat něco na každodenní nošení, bude dobré volit modely na klínovém podpatku. Ten je totiž na rozdíl od vysokých jehel mohutnější a stabilnější a ženám tak zaručí vysokou míru komfortu za každé situace. V kurzu jsou pak i kozačky. Volit můžete semišové kousky, ale také modely z hladké kůže. V módě budou kozačky i polokozačky s hadí texturou. Slušet vám k nim bude např. již zmíněný overal. In pak budou i kožené kabelky. Nezapomínejte však na to, že by měly vaše boty s kabelkou ladit. A to nejen barvou, ale i strukturou. Jak říká módní pravidlo, hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se outfit vkusně sjednotí a bude působit elegantně.

Jaké barvy, vzory a motivy volit na oblečení pro každodenní nošení a do práce?

Na pracoviště bychom měli zvolit i trendy elegantní barvy. Vyhýbat se nemusíme ani decentním vzorům a motivům. Nejlépe uděláme, vsadíme-li na univerzální barvy, které se hodí do každého kapsulového šatníku. Oblečení tak může mít černou nebo bílou podobu. Tyto barvy z módy nevychází a skvěle se kombinují i s obuví a s doplňky se vzory a s motivy. Módní budou ty zvířecí a květinové. Na každodenní nošení a do práce se pak hodí i modré kousky oblečení. Modrá je v business prostředí velmi elegantní a sluší všem mužům i ženám bez výjimky. Stačí zvolit jen ten správný odstín s ohledem na náš typ pleti. Světlejším typům bude slušet světle modrá a snědé typy mohou sáhnout i po oděvech v odstínu s názvem námořnická modř. Vkusné oblečení v zmíněných barvách můžete sehnat i na answear.cz. Výběr je tu široký a ceny příjemně nízké.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.