Sociální sítě
Nahoru

Toužíte mlsat zdravěji? Vyzkoušejte kokosový dort s mangem od CrossCafe

Čeká vás rodinná oslava nebo vás jen jednoduše honí mlsná? Oblíbená síť kaváren CrossCafe představuje vláčný kokosový dort s krémem z mascarpone a šlehačky a vrstvou mangového želé ozdobený plátky praženého kokosu a YUZU marakujou.

CrossCafe kokosový dort s mangem je lahodný dezert k odpolední kávě nebo ozdoba každé narozeninové párty. Těsto obsahuje vysoké procento strouhaného kokosu a jen velmi malé množství mouky. Díky tomu je vláčný a má výraznou kokosovou chuť. Doplňuje jej spousta nadýchaného krému z mascarpone a šlehačky a vrstva mangového želé. Navrch je dort ozdobený plátky praženého kokosu a YUZU marakujou.

Dort vyrábí tým cukrářek v plzeňské výrobně CrossCafe podle receptury šéfkuchaře Luboše Martínka. Při výrobě se používají výhradně tradiční výrobní postupy a jen a pouze kvalitní a chutné suroviny, jako jsou mascarpone, kokos, 100% mangové pyré a přírodní aroma.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.