Sociální sítě
Nahoru

BMW Česká republika se stalo partnerem golfového hřiště PGA National Czech Republic Oaks Prague

BMW Česká republika zahájilo od dubna 2023 partnerství s golfovým hřištěm PGA National Czech Republic OAKS Prague, které se nachází jihovýchodně od Prahy a je jediné s licencí PGA u nás. Hřiště je součástí rezidenčního projektu Oaks Prague a letos již potřetí v řadě získalo ocenění nejlepší hřiště v České republice, které udílí celosvětově uznávané World Golf Awards.

Hosté využívající klubovnu v nově zrekonstruovaném zámku a golfové hřiště budou mít nově přístup k dobíjecím stanicím pro elektromobily a pro všechny členy PGA National Czech Republic budou v rámci spolupráce připraveny testovací jízdy vozů BMW, speciální ceny pro účastníky turnaje, zvýhodněné ceny vozů z nabídky BMW a možnost účasti na mezinárodních akcích BMW. V neposlední řadě kupující nových vozů BMW budou moci využít také zvýhodněné ceny členství v PGA National Czech Republic. OAKS Prague bude také místem, kde se 26. září uskuteční národní finále BMW Golf Cup 2023, největšího golfového turnaje pro amatérské hráče na světě.

„BMW s OAKS Prague nespojuje pouze nadšení pro golf, ale i pro přírodu a udržitelnost. O to více mě tato spolupráce těší a pevně věřím, že potěší i naše zákazníky,“ řekl generální ředitel BMW Group Česká republika Maciej Galant.

Klub provozuje společnost Troon Privé, divize společnosti Troon, světového lídra v oblasti správy golfových klubů. Troon Privé představuje jistotu, že golfový zážitek pro hráče a hosty bude vždy na té nejvyšší možné úrovni. PGA National Czech Republic pokračuje v umocňování zážitků svých členů a hostů, novinkou letošní sezóny je otevření klubovny v rekonstruovaném zámečku z 19. století, jež v sezóně 2023 nabízí golfistům jedinečné zázemí s výjimečnou gastronomií v restauraci La Finestra, kterou provozuje italská síť restaurací pod značkou La Collezione.

„Společnost BMW je s golfem dlouhodobě spojena po celém světě a my jsme hrdí na to, že můžeme být jejími partnery na PGA National Czech Republic, abychom zvýšili úroveň zážitků našich členů a pokračovali v rozvoji klubu jako celku. BMW a PGANCR vynikají na svých trzích jako lídři v oblasti kvality, inovací a nadšení pro to, co dělají. Těšíme se na spolupráci v nadcházejících letech,“ prohlásil Paul Dennis, ředitel golfu a prezident klubu PGA National CR.

Více z rubriky Golf

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.