Sociální sítě
Nahoru

V Praze byl otevřený nový Flagship Store značky Trek

Společnost M1 Project Sport otevřela na pražském Smíchově novou cyklistickou prodejnu, která se pyšní statusem Flagship Store značky Trek. K již dříve zprovozněnému servisu, půjčovně a testcentru tak do portfolia společnosti přibyla jedna z největších cyklistických prodejen v Praze.

Prodejna M1 Project, strategicky situována v budově River Corner na pražském Smíchově na křižovatce ulic Strakonická a Moulíkova, kde začínají cyklistické trasy mnoha milovníků kol, nabízí na ploše přibližně 800 m² více než 150 kol značek Trek a Bianchi, doplňky značek Bontrager, DMT, Castelli, POC a mnoha dalších.

Vizí společnosti je poskytovat na jednom místě veškeré produkty a služby, které nároční fanoušci cyklistiky potřebují. V zimním období je potom prodejna zaměřena na prodej lyží a souvisejícího vybavení se specializací na skialpinismus. Mezi více než 600 koly, které M1 Project drží skladem jsou i obtížně dostupné modely kol a elektrokol jako silniční například speciál Madone, nebo revoluční elektro kolo z kategorie MTB s názvem Fuel EX-e.

Většina nadprůměrně vybavených modelů značky kol Trek je také dostupné v půjčovně a testcentru M1 Project.. Ty půjčovna a testcentrum nabízí exkluzivně.

„Jednou z priorit M1 je maximální pohodlí pro klienta a nejvyšší možná úroveň služeb. Nabízíme maximální komfort na prodejně, bezproblémové parkování v hlídaném vnitrobloku. Výběr usnadňujeme díky nadstandardně vybavenému testcentru a pokud klient nemá čas nebo prostředky si pro kolo přijet na prodejnu, servis, nebo do půjčovny, náš kurýr mu je doručí na vybrané místo. Stačí se soustředit na sport, zbytek zařídíme. Vše v duchu sloganu naší jarní kampaně „Nemysli na to. Zažij to!“, říká CEO M1 Project Jiří Macek.

„Jsem rád, že se nám pro dosažení našich cílů podařilo dát dohromady tým zkušených profesionálů, kteří jsou navíc nadšenými cyklisty a skialpinisty a podtrhují tak vizi společnosti.“ doplňuje jednatel společnosti M1 Project Petr Dejl.

Více z rubriky Sport

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.