Krásná i bez make-upu

Oblíbeným produktem české značky Original ATOK, která už 25 let vyrábí aromaterapeutickou kosmetiku vysoké kvality, jsou přírodní rozjasňující BB krémy s karotenoidy a minerálními pigmenty. Pokožce dodávají zdravě opálený tón a současně ji vyživují a pěstí.

Tónovací BB krémy jsou lehké, hedvábně hebké a působí velmi přirozeně. Milují je zejména ženy, které nerady používají klasický make-up, nebo si od něj touží na čas odpočinout, nejčastěji přes léto. Ultrajemný prášek z minerálních pigmentů, křišťálu a perel k pokožce přilne tak dokonale, jako by tam ani nebyl. Dodá jí decentní jas, svěžest a barevně ji sjednotí. Varianta krému medium je vhodná pro světlejší pleť, varianta bronze, obohacená karotenoidy, sluší tmavším typům.

Rozjasňující BB krém medium nebo bronze, Original ATOK, 30 ml/376 Kč, originalatok.cz


Víc než jen tónování

Díky výživným olejům, extraktům z lékořice a medu, kyselině hyaluronové, koenzymu Q10, vitaminu E a dalším pečlivě vybraným složkám se báječně hodí ke každodenní péči o pokožku. Udržují ji šťavnatou, zářivou a mladistvou. Pečující vlastnosti krémů doplňuje komplex éterických olejů z růžové palmy, kanangy, pelargonie, citronu, slaměnky, jasmínu, růže damašské a limetky. Navíc jim dodává příjemné květinovo-pudrové aroma, které navozuje pocit dokonalé čistoty.

Variabilní využití
BB krémy medium i bronze můžete používat samostatně nebo si jejich kombinací vytvořit vlastní odstín. Také je můžete přidávat do bezbarvých pleťových krémů. Nanášejí se přímo na vyčištěnou pleť jako běžné denní krémy. U velmi suché pokožky je však dobré použít nejdřív klasický regenerační krém, a teprve po jeho vstřebání nanést BB krém.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz