Sociální sítě
Nahoru

Terapeutická krmiva Grub Barf jako ideální volba pro různé typy psích a kočičích diet

Domácí mazlíčky máme spojené s kvalitně stráveným časem ve společnosti bezmezně milujícího tvora. Nebo aktivitami venku a pohybem na čerstvém vzduchu či milým mazlením, které má na obě strany, tedy jak na zvířata, tak jejich lidské pány blahodárný vliv. Naše miláčky fotíme a natáčíme ve chvílích, kdy je nám dobře, a tak se může zdát, že jim vůbec nic nemůže chybět. Občas ale nastanou situace, kdy naším čtyřnohým kamarádům není úplně nejlépe. Je to v období oslabení organizmu vedoucímu k nemoci.

Tedy stavu organismu vznikajícího působením zevních či vnitřních okolností narušujících jeho správné fungování a rovnováhu. Dochází k poruchám funkce a struktury orgánů vedoucím ke vzniku příznaků nemoci a k dalším důsledkům. Nemoc je zkrátka souhrn reakcí organismu na poruchu rovnováhy mezi ním a prostředím. V tomto případě nastává čas, kdy je třeba vrátit stav organismu do původní rovnováhy. Dobrá je určitě návštěva veterináře, účinně může pomoci i správná strava.

Vařená terapeutická řada krmiva GRUB BARF je významná a odlišná jak volbou surovin, tak především způsobem sterilizace. Vařené výrobky české značky Grub Barf jsou určeny pro opravdu velmi šetrné krmení, například po úrazech, po operacích, nebo pro štěňata. Jsou extrémně dobře stravitelné a díky šetrné sterilizaci nabízí spoustu potřebných živin. GRUB BARF Therapy jsou ideální volbou pro různé typy psích diet a mají prokazatelně pozitivní vliv na vynikající kvalitu života a zdraví zvířat. Mezi tyto výrobky patří Rekonvalescence, Jaterní dieta, Ledvinová dieta nebo Beetles zažívací dieta.

Více z rubriky Mazlíčci

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.