Sociální sítě
Nahoru

Domácí pivní lázeň

První Máj se blíží, kdekdo se bude líbat pod rozkvetlou třešní. Vy můžete potěšit svého milého něčím daleko víc originálním! Připravte romantickou koupel a pozvěte ho na pivo. Oblíbená pánská kosmetika Angry Beards, jenž se dostala do povědomí bezprostřední komunikací, která se nese na vlně otevřenosti a nekorektnosti, připravila pro své zákazníky opravdovou bombu. Šumivou.

Pivo je bomba. A tohle doslova. Jako pivo jenom vypadá, je to šumivá bomba do vany. A stejně jako „tekutý chléb národa našeho“ obsahuje jen ty nejvybranější ingredience. Tenzidy a kaolin pro očistu kůže. Bambucký máslo a kokosový olej pro hydrataci. Epsomská sůl pro maximální uvolnění. Kapka dřevitý vůně pro ultimátní dokonalost. Bomba je sama o sobě čisticí, takže už není potřeba se mydlit něčím dalším. Stačí spláchnout a osušit.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.