Sociální sítě
Nahoru

Zendaya novou ambasadorkou módního domu Louis Vuitton

Louis Vuitton představuje první kampaň, jejíž hvězdou je herečka a držitelka Zlatého globu, Zendaya. Herecká ikona je novou ambasadorkou módního domu Louis Vuitton a tváří ikonické kabelky Capucines.

Zendaya, která byla čestným hostem na březnové přehlídce dámské kolekce Louis Vuitton pro sezónu podzim/zima 2023, stanula při této příležitosti před objektivem dvojice fotografů – Merta Alase a Marcuse Piggotta. Dokonalou kulisu snímkům tvoří modernistická vila E-1027, která se nachází v Roquebrune-Cap-Martin a je dílem výjimečné architektky a designérky Eileen Grayové.

Snímky vyzařují snovou atmosféru Azurového pobřeží. Zendaya září v idylické sekvenci působivých a strhujících fotografií, které předvádí několik modelů kabelky Capucines. Nechybí ani novinka Capucines BB v miniaturní verzi. Od terasy, přes balkón až po hřeben střechy, oblíbená herečka zahaluje kampaň i kabelku Capucines svěží aurou, plnou smyslné elegance.

Kabelka Capucines byla poprvé představena v roce 2013. Je pojmenována po pařížské ulici Rue Neuve-des-Capucines, kde byl v roce 1854 otevřen první butik značky Louis Vuitton. Aktuálně patří mezi největší ikony módního domu. Elegantní a praktický model ze zrnité kůže Taurillon nabízí všestranné možnosti nošení (v ruce, přes rameno i přes tělo). Vnější klopa navíc rozšiřuje možnosti stylingu – zavřenou klopu zdobí kvítek Monogramu, v případě, že jí zastrčíte dovnitř, odhaluje iniciály LV, kryté kůží.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.