Sociální sítě
Nahoru

Tatra pro „velké kluky“

Nová stavebnice vozu Tatra 815 4×4 SÚS je ideálním dárkem pro všechny „velké kluky“ – sběratele, modeláře a fanoušky značky Tatra. Stavebnici vyrobila česká firma KADEN, která je známá výrobou precizních kovových modelů. Všech 120 dílů stavebnice je tak naprosto dokonalých, nechybí ani ty nejmenší detaily.

Stavebnice, nabízená za 1 190 Kč, je v měřítku 1:43 a velikost finálního modelu je 170 mm x 70 mm x 80 mm. Balení obsahuje 120 nebarvených plastových i kovových dílů, například celý podvozek, kabinu a k tomu sklápěcí resinovou korbu. Nechybí samozřejmě návod na sestavení a nálepky na finální polepení hotového modelu. Potřebujete jen lepidlo a barvy dle vlastního uvážení. Je jen na Vás, zda se budete držet předlohy, nebo popustíte uzdu fantazii a vytvoříte svůj vlastní originál legendárního vozu.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.