Sociální sítě
Nahoru

Nová příchuť Hell or High Water Rum Honey & Orange

Oblíbený Hell or High Water Rum (dříve známý jako Ron de Jeremy) přichází s novinkou v podobě ochucené reservy. Hell or High Water Reserva Honey & Orange vás dostane svou výjimečnou chutí, ve které se skvěle odráží kvalita tohoto prémiového rumu. Ochutnejte a posuďte sami.

Novinka Hell or High Water Reserva Honey & Orange je k dostání na 1er.cz za 995 Kč.

Ochucené rumy si získávají své místo na výsluní a výrobce One Eyed Spirit, který stojí za řadou prémiových rumů Hell or High Water Rum, nezůstává pozadu. Tento rum byl dříve známý jako Ron de Jeremy, ale i na poli prémiových rumů, jež získávají ocenění po celém světě, se dějí nečekané zvraty. Kvůli zadržení a obvinění Rona Jeremyho, po němž byly rumy původně pojmenované, se globální výrobce v roce 2021 rozhodl z morálních důvodů pro přejmenování celé rumové řady. Nyní tato značka uvádí na trh ochucenou novinku Hell or High Water Reserva Honey & Orange.

Hell or High Water Reserva Honey & Orange představuje jedinečnou souhru chutí, která staví na základu značkové reservy. Ta v sobě snoubí ty nejvybranější rumy z Trinidadu, Barbadosu a Dominikánské republiky, jež spolu vytvářejí dokonale harmonický základ. Stačí přidat jen tóny lahodného sladkého medu spolu s osvěžujícím pomerančem, které skvěle doplňují pálený dub, pražené ořechy a čerstvou cukrovou třtinu, a mistrovský ochucený rum je na světě. Chuť Hell or High Water Reserva Honey & Orange bude doznívat ještě dlouho po prvním doušku. Skvěle si jej vychutnáte jak na ledu, tak v koktejlu.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.