Sociální sítě
Nahoru

Navštivte první ročník BE UNIQUE DAY 2023

Chybí Vám motivace rozpohybovat věci, které už delší dobu stagnují? Chybí Vám odvaha? Sebehodnota, klidná mysl a přijetí vlastního těla. To jsou hlavní témata seberozvojové konference BE UNIQUE DAY, která se koná v sobotu 6.5. 2023 v Atriu na Žižkově v Praze.

V rámci BE UNIQUE DAY vám koučky pomohou rozkrýt Váš plný potenciál, který potřebujete k dosažení vašich cílů. Ukážou vám základní pilíře, na kterých stojí vaše cesta za úspěchem a autenticitou. Společně se podíváte na to, jak pracovat se stresem, jak najít a především udržet vnitřní harmonii, jak posilovat svoje sebevědomí a plně vstoupit do své opravdové hodnoty a v neposlední řadě, jak se naučit plně přijímat své tělo, náležitě ho vyživovat a pozorně mu naslouchat.

Součástí konference budou i praktická cvičení, skupinový coaching a představení řady nástrojů, které Vám pomůžou získané know how implementovat do každodenního života.

Večer bude pokračovat ve znamení afterparty a networkingu – návštěvníci se mohou těšit na ochutnávku vín, na společnou diskuzi a další doprovodný program. Catering je zajištěn ze strany pořadatele po celou dobu konání akce. Základní vstupné je 2 500 Kč.

Transformační event je pořádaný pod záštitou značky Biuniq, která poskytuje profesionální koučovací a vzdělávací služby firmám i široké veřejnosti.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.